Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αμέτρητες κούπες για τον μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο του πλανήτη!

Αμέτρητες κούπες για τον μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο του πλανήτη!
Κυριακή, 25 Μαρτίου 2018 - 14:49

«Θρύλε ξεκόλλα τους τα έχεις πάρει όλα». Δεν γίνεται να περιγραφεί καλύτερα αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια με τον Ολυμπιακό από αυτό το σύνθημα.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι οι απόλυτοι κυρίαρχοι σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις σε όλα τα αθλήματα, σε όλες τις ηλικίες, κάτι το οποίο αποδεικνύεται μέσα από τα αποτελέσματα.

Ο Θρύλος έχει σαρώσει όλες τις κούπες τα τελευταία πολλά χρόνια σε όλα τα αθλήματα και συνεχίζει με το πλάνο και την καθοδήγηση του ηγέτη του Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς και των συνεργατών του προς την ακόμη μεγαλύτερη γιγάντωση του συλλόγου και σε ευρωπαϊκά και παγκόσμια επίπεδα.

Η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος από την ανδρική ομάδα πόλο ήρθε να επιβεβαιώσει τη σκληρή δουλειά που γίνεται από τους ανθρώπους των «ερυθρόλευκων» αλλά και την κυριαρχία του Ολυμπιακού για ακόμη μία χρονιά και στο συγκεκριμένο τμήμα.

Ακόμη είναι Μάρτιος και τα τρόπαια έρχονται βροχή για τους Πειραιώτες, με τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ να αντιμετωπίζει σήμερα (25/3) στις 18:30 τον ΠΑΟΚ διεκδικώντας και εκείνη το Κύπελλο Ελλάδος.

Τίτλους σε πινγκ πονγκ σε γυναίκες και άνδρες, σε πυγχμαχία, σε βόλεϊ γυναικών, σε πρωτάθλημα κλειστού στίβου, προκρίσεις σε ευρωπαϊκούς τελικούς και εξαιρετικές πορείες σε όλες τις διοργανώσεις σε όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού.

Αυτό είναι το μεγαλείο του συλλόγου και επαναλαμβάνουμε ότι ακόμη είναι νωρίς… Το επόμενο διάστημα οι «ερυθρόλευκοι» θα πάθουν όπως κάθε χρόνο υπερκούπωση, πανηγυρίζοντας σπουδαίες επιτυχίες για τον κορυφαίο σύλλογο της χώρας και μεγαλύτερη πολυαθλητική ομάδα του πλανήτη, Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης

Με την Πάντοβα ο Θρύλος

Με την Πάντοβα ο Θρύλος

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσει την ιταλική ομάδα στον πρώτο ημιτελικό για το Final 4 του LEN Trophy.