Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να παίξουμε το καλύτερό μας στο Final 8»

«Να παίξουμε το καλύτερό μας στο Final 8»
Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018 - 23:52

Εκτός του Γιάννη Φουντούλη, στην εκπομπή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού έδωσε το παρών και ο Γιώργος Δερβίσης.

Ο πολίστας του Θρύλου, αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τους «ερυθρόλευκους», αλλά και στους επόμενους στόχους της ομάδας του.

Αναλυτικά ο Γιώργος Δερβίσης, μίλησε:

Για το κύπελλο:

«Είμαστε χαρούμενοι που φέραμε στον Ολυμπιακό ακόμη έναν τίτλο. Ήταν ο πρώτος στόχος της χρονιάς και τον πετύχαμε μαζί με τους φιλάθλους μας που μας έκαναν να νιώθουμε πως παίζουμε στον Πειραιά. Ήταν ένα διήμερο που πήγαν όλα τέλεια. Μπορεί να ήμασταν το φαβορί αλλά έπρεπε και να το δείξουμε. Δεν είναι όλα τόσο απλά. Μέσα από την προπόνηση και από τις νίκες της ομάδας διαχειρίζεσαι τον τίτλο του φαβορί».

Για τον κόσμο:

«Ήταν όμορφη η υποδοχή από τους φίλους του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο της Χίου και είναι πολύ συγκινητικό να ξέρεις ότι σε στηρίζουν και είναι πάντα δίπλα σου. Ο Ολυμπιακούς αξίζει να έχει τέτοιους φιλάθλους. Θυμάμαι ,μικρός που είχαμε πάει στο Μαυροβούνιο και είχαμε κόσμο μαζί μας. Εκεί ένιωσα πρώτη φορά ότι ο Ολυμπιακός έχει κόσμο παντού και μας στηρίζει πάντα.

Να ευχαριστήσουμε ακόμα μια φορά τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Είναι αυτοί που δίνουν την δύναμη στο σύλλογο να προχωράει και να μεγαλώνει. Φυσικά η στήριξη του κ. Μαρινάκη και του κ. Κουντούρη είναι μεγάλη».

Για το Σαββατοκύριακο με τα δύο ερυθρόλευκα κύπελλα:

«Είναι πολύ σημαντικό για το σύλλογο που σε ένα Σαββατοκύριακο κατέκτησε το κύπελλο σε δύο διαφορετικά αθλήματα και όμορφο για εμάς που είμαστε μέρος του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός κυριαρχεί σε όλα τα αθλήματα και πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη».

Για το καλύτερο ματς έως τώρα:

«Το παιχνίδι με την Ντιναμό στο Κολυμβητήριο Πειραιά που παίζαμε σε γεμάτο γήπεδο, προηγηθήκαμε με 6-0 και νιώθαμε πάρα πολύ δυνατοί. Παίζαμε ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών και τα καταφέραμε, γεγονός που μας έδωσε την ώθηση για τη συνέχεια.

Για τις ακαδημίες πόλο:

«Είναι σημαντικό να βγαίνουν παίκτες από τα σπλάχνα του Ολυμπιακού. Από τις τέσσερις διαδρομές στα Βοτσαλάκια, πέρασα στο Παπαστράτειο και στην αντρική ομάδα. Αυτό το γεγονός είναι μοναδικό».

Για το Τσάμπιονς Λιγκ:

«Στο Final-8 θέλουμε να παίξουμε το καλύτερο πόλο που μπορούμε και να καταφέρουμε το καλύτερο, που δεν το κρύβουμε είναι η παρουσία μας στον τελικό και η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ».

Διαβάστε επίσης

Σαρώνει τις κούπες ο Κουντούρης

Σαρώνει τις κούπες ο Κουντούρης

Συλλέκτης τίτλων ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού σήκωσε ακόμη μία κούπα μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από την ανδρική ομάδα πόλο.