Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Συγκέντρωση και σοβαρότητα»

«Συγκέντρωση και σοβαρότητα»
Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018 - 21:06

Πρώτος τελικός για την Α1 πόλο Γυναικών την Παρασκευή (11/05, 21:00) στο Παπαστράτειο. Οι συνήθεις «ύποπτοι» αντίπαλοι, δηλαδή ο Ολυμπιακός και ο ΝΟ Βουλιαγμένης. Οι κοπέλες του Ολυμπιακού είναι απόλυτα έτοιμες για το πρώτο ματς και θέλουν να κάνουν ιδανική εκκίνηση για να φτάσουν σε ένα ακόμα πρωτάθλημα. Με την Άλκηστη Αβραμίδου να στέκεται στα στοιχεία που πρέπει να δείξουν οι «ερυθρόλευκες» για να πάρουν κι αυτόν τον τίτλο.

Η διεθνής παίκτρια του Ολυμπιακού τόνισε: «Ξεκινάει η σειρά των τελικών. Πώς και πώς περιμέναμε όλη τη χρονιά να φτάσουμε στους τελικούς. Έχουμε δουλέψει αρκετά τις τελευταίες μέρες, ειδικά για τα παιχνίδια με τη Βουλιαγμένη. Είμαστε έτοιμοι και αν δείξουμε την απαιτούμενη συγκέντρωση και μπούμε πολύ σοβαρά στο παιχνίδι, θεωρώ ότι θα πάμε πάρα πολύ καλά. Έχουμε προετοιμαστεί πάρα πολύ όλη τη χρονιά».

Η περιφερειακή του Θρύλου συμπλήρωσε: «Είναι και οι δυο ομάδες πολύ δυνατές και αυτή που το θέλει πιο πολύ, θα το αποδείξει μέσα στην πισίνα. Σε μια σειρά αγώνων, η πιο προπονημένη ομάδα και αυτή που έχει δουλέψει πιο πολύ στη διάρκεια της χρονιάς, όπως και το ποιος το θέλει πιο πολύ, θα κρίνουν το αποτέλεσμα. Σε ένα παιχνίδι σίγουρα μπορεί να υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες, ωστόσο σε μια διάρκεια παιχνιδιών δεν μπορεί να γίνεται συνεχώς έκπληξη. Θεωρώ ότι αν είμαστε συγκεντρωμένοι και κάνουμε αυτά που έχουμε πει, έχουμε περισσότερες πιθανότητες».

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Βουλιαγμένη Live

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Βουλιαγμένη Live

Το πρώτο βήμα για το πρώτο ντάμπλ θέλει ο Ολυμπιακός στο Παπαστράτειο κόντρα στη Βουλιαγμένη. Live από το gavros.gr στις 21:00/ΕΡΤPLAY1.

«Ο κόσμος είναι ο 8ος παίκτης μας»

«Ο κόσμος είναι ο 8ος παίκτης μας»

Η Φιλιώ Μανωλιουδάκη κάλεσε τους ΓΑΥΡΟΥΣ να είναι δίπλα στις «ερυθρόλευκες» στους τελικούς με τον ΝΟΒ, αρχής γενομένης από τον πρώτο (11/05, 21:00).

Έτοιμες οι «ερυθρόλευκες»!

Έτοιμες οι «ερυθρόλευκες»!

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει την Παρασκευή (11/05) στις 21:00 την Βουλιαγμένη στον 1ο τελικό των πλέι οφ στο Παπαστράτειο.