Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με το «δεξί» στο Μάντσεστερ!

Με το «δεξί» στο Μάντσεστερ!
Σάββατο, 12 Μαΐου 2018 - 00:10

Με το «δεξί» μπήκε η Εθνική μας ομάδα πόλο Νέων Ανδρών στον τρίτο Όμιλο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Με άμυνα από ατσάλι και επίθεση φωτιά, κατασπάραξε με 17-4 την Ουκρανία στο Μάντσεστερ, στην πρεμιέρα.

Οι ταλαντούχοι «γαλανόλευκοι» πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση, δεν δυσκολεύτηκαν σχεδόν καθόλου και κυριάρχησαν απόλυτα, δείχνοντας σε πολύ καλή κατάσταση. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Παπαναστασίου, με τέσσερα γκολ, ενώ από τρία σκόραραν ο Νικολαΐδης του Θρύλου και οι Γκιουβέτσης και Κάκαρης.

Στον άλλον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής του τρίτου Ομίλου, η Μεγάλη Βρετανία νίκησε εξίσου εύκολα τη Λιθουανία (22-7). Το Σάββατο (18:30), το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει την Λιθουανία, για την δεύτερη αγωνιστική.

Τα οκτάλεπτα: 5-0, 3-1, 4-2, 5-1.

ΕΛΛΑΔΑ: Δαλμάρας, Παπαγεωργίου 1, Αλαφραγκής, Γκιουβέτσης 3, Νικολαίδης 3, Παπαναστασίου 4, Κάκαρης 3, Ρομπόπουλος, Χαλυβόπουλος Ιπ., Χαλυβόπουλος Αρ., Αγιωργούσης 2, Δήμου 1, Πιοβάν.

Ουκρανία: Μπάμπσκι, Οσίκα 1, Μπαξένιεφ, Ποχοσιάν, Ιβάκνο, Σμίχελ, Κριβολάποφ, Μπαζίνοφ, Γκουσάκοφ 1, Αλιεξίγιεφ, Ναβολόκοφ 2, Κετσέτζι, Μπεζνιαζίνσνι.

Διαβάστε επίσης

Αποφασισμένες για το 2-0

Αποφασισμένες για το 2-0

Η γυναικεία ομάδα πόλο επικράτησε της Βουλιαγμένης στο Παπαστράτειο στον 1ο τελικό του πρωταθλήματος και πλέον προετοιμάζεται για τον 2ο της Κυριακής (13/5) στον Λαιμό.