Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιστρέφει στην Ιταλία η Έμολο

Επιστρέφει στην Ιταλία η Έμολο
Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018 - 01:28

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Μετά από μια τριετία στον Ολυμπιακό η Τζούλια Έμολο επιστρέφει στην πατρίδα της. Το κεφάλαιο Ολυμπιακός, δυστυχώς, κλείνει για την ίδια. Μια απόφαση πάρα πολύ δύσκολη για την διεθνή Ιταλίδα περιφερειακό. Κι αυτό διότι οι συνθήκες την αναγκάζουν να γυρίσει στην πατρίδα της. Καταστάσεις που δεν έχουν σχέση με το πόλο, αλλά με μια απόφαση ζωής για το μέλλον της, όπως αποκαλύπτει το gavros.gr.

Η 27χρονη περιφερειακή πρέπει να γυρίσει στην Ιταλία, καθώς η Ομοσπονδία στη χώρα της, της βρήκε δουλειά. Μια επιβράβευση για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο, το 2016. Με την Έμολο να ετοιμάζεται να ενταχθεί στην ιταλική αστυνομία. Μόνιμη και σίγουρη δουλειά. Με την προϋπόθεση να αγωνίζεται και σε έναν ιταλικό σύλλογο.

Η Τζούλια εξέτασε όλες τις παραμέτρους και κατέληξε στο γεγονός ότι είναι μια ευκαιρία στην οποία δεν μπορούσε να πει όχι. Αν και μέσα της έδωσε μια… μάχη. Ο Ολυμπιακός ήταν το δεύτερο σπίτι της, η ίδια ένιωθε μέλος της «ερυθρόλευκης» οικογένειας και υπό άλλες συνθήκες δεν είχε σκοπό να αποχωρήσει ποτέ από τον Πειραιά. Θα έμενε για πάντα στον Θρύλο αν μπορούσε.

Το απόγευμα της Τετάρτης αναχώρησε από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να γυρίσει στην Ιταλία όπου πλέον θα είναι η ζωή της, από εδώ και πέρα. Στην Ελλάδα θα έρθει τον Αύγουστο για διακοπές κι αν στο μέλλον τα φέρει έτσι η τύχη, ώστε η ομάδα που θα πάει, να κληρωθεί με μια ελληνική.

Σχετικά με τις ομάδες που έχουν κυκλοφορήσει ως υποψήφιοι προορισμοί, ακόμα και η ίδια η Τζούλια έλεγε πώς δεν υπάρχει κάτι. Θα κοιτάξει να δει τις προτάσεις θα δεχθεί τις επόμενες εβδομάδες που θα εγκατασταθεί, ξανά, μόνιμα στην πατρίδα της και θα αποφασίσει ποια είναι η καλύτερη επιλογή.

Διαβάστε επίσης