Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα τα δώσουμε όλα στη Γένοβα»

«Θα τα δώσουμε όλα στη Γένοβα»
Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2018 - 19:35

Την Τρίτη, ο Ολυμπιακός θα αναχωρήσει για τη Γένοβα, με στόχο την ευρωπαϊκή διάκριση. Μετά την κατάκτηση του εγχώριου νταμπλ, ο Θρύλος του πόλο θα συμμετάσχει στο Final-8 του LEN Champions League, με σκοπό να κλείσει όσο το δυνατόν καλύτερα την φετινή χρονιά.

Μιλώντας στο gavros.gr, ο Μανώλης Μυλωνάκης στάθηκε στην προσοχή που πρέπει να δείξει η ομάδα στον προημιτελικό κόντρα στη Σπαντάου. Ο περιφερειακός του Θρύλου τόνισε αρχικά: «Θέλουμε να είμαστε υγιείς, όλη ομάδα, στο Final-8. Θα πάμε για να κερδίσουμε αυτό που μας αναλογεί. Θα δώσουμε την μεγαλύτερη προσπάθεια που έχουμε, θα δώσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε, για να προχωρήσουμε. Σε αυτή την ομάδα, έχουμε συνηθίσει και έχουμε μια νοοτροπία να είμαστε ταπεινοί και συγκεντρωμένοι, να μην λέμε μεγάλα λόγια».

Συνέχισε, εξηγώντας: «Θα το πω άλλη μία φορά, αν και έχω καταντήσει γραφικός. Το ματς με την Σπαντάου, ο προημιτελικός δηλαδή, είναι πάρα πολύ δύσκολο. Ελπίζω, ξαναλέω, να είμαστε υγιείς και να εμφανιστούμε συγκεντρωμένοι σε αυτό το παιχνίδι. Εφόσον τα καταφέρουμε, μακάρι να πάνε καλά τα πράγματα και να προχωρήσουμε όσο περισσότερο γίνεται».

Όσο για το νταμπλ στην Ελλάδα, πρόσθεσε: «Κατακτήσαμε ένα ακόμα πρωτάθλημα, ένα ακόμα νταμπλ και δείξαμε ξανά, ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Το ρεκόρ 138 σερί νικών στο πρωτάθλημα ίσως δείχνει την δυναμικότητα που έχει αυτός ο σύλλογος! Τα τελευταία χρόνια, γίνεται εξαιρετική δουλειά και η ομάδα είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο».

Γ.Κ.

Διαβάστε επίσης