Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Οι παίκτες μου έδειξαν ότι η καρδιά μετράει»

«Οι παίκτες μου έδειξαν ότι η καρδιά μετράει»
Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2018 - 22:26
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΕΝΟΒΑ

Ο Ολυμπιακός ήταν βελτιωμένος στον ημιτελικό με την Μπαρτσελονέτα, σε σχέση με το ματς κόντρα στην Σπαντάου. Οι «ερυθρόλευκοι» πολύ δυνατοί στην άμυνα, αλλά ακόμα πιο καλοί επιθετικά, πέτυχαν το στόχο τους, την πρόκριση στον τελικό του LEN Champions League. Αυτά τα στοιχεία έκαναν τη διαφορά, σε αυτά στάθηκε και ο Θοδωρής Βλάχος μιλώντας μετά τον ημιτελικό με τους Ισπανούς.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, υπογράμμισε: «Όταν δεχόμαστε μόλις τέσσερα γκολ σε έναν ημιτελικό είναι δύσκολο να χάσουμε και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και άλλα γκολ γιατί είχαμε καλές ευκαιρίες που δεν τις αξιοποιήσαμε. Ήταν καλός ο αντίπαλος τερματοφύλακας, αλλά είχαμε και κάποιες άτυχες ενέργειες. Ελέγξαμε σε όλο το παιχνίδι το ρυθμό, με πολύ προσήλωση σε ό,τι θέλαμε να κάνουμε και με ένα αμυντικό πλάνο, προσαρμοσμένο σε πολλά καλά ατού της Μπαρτσελονέτα. Είναι μια ομάδα πολύ ανεβασμένη τον τελευταίο καιρό και η αυτοπεποίθηση της ήταν στα ύψη, εν όψει αυτού του παιχνιδιού».

Ο Έλληνας τεχνικός συμπλήρωσε: «Οι παίκτες μου έδειξαν ότι η καρδιά μετράει, η ποιότητα μετράει, η αποφασιστικότητα μετράει και σήμερα (σ.σ.: την Παρασκευή) τα δείξαμε όλα αυτά όπως έχουμε κάνει σε πολλά παιχνίδια του LEN Champions League Βρισκόμαστε στον τελικό, αλλά δεν μένουμε εδώ. Αύριο (σ.σ.: το Σάββατο) είναι ένας μεγάλος τελικός, όλα τα μάτια της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης θα είναι πάνω μας, θέλουμε να συγκεντρωθούμε, να ξεκουραστούμε».

Με τον «ερυθρόλευκο» κόουτς να καταλήγει, λέγοντας: «Είμαστε χαρούμενοι, άλλα έχουμε την εμπειρία του τελικού και δεν θα μείνουμε στους πανηγυρισμούς. Σε τρία χρόνια το να παίζεις δύο τελικούς Ευρώπης δεν είναι και μικρό πράγμα».

Διαβάστε επίσης