Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σκάουτινγκ για τον τελικό

Σκάουτινγκ για τον τελικό
Σάββατο, 9 Ιουνίου 2018 - 01:02
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΕΝΟΒΑ

Ο δεύτερος ημιτελικός του LEN Champions League ανάμεσα στην Προ Ρέκο και την Γιούγκ ξεκίνησε στις 21:30 της Παρασκευής. Ο Θοδωρής Βλάχος έχοντας κάνει τις δηλώσεις στα ΜΜΕ για τη νίκη-πρόκριση του Θρύλου, δεν έφυγε από την πισίνα Sciorba. Αλλά έμεινε στο κολυμβητήριο για να κάνει σκάουτινγκ στον υποψήφιο αντίπαλο του Θρύλου στον τελικό.

Μαζί με τον βοηθό του, Χέρβο Κόλιανιν, αλλά και τον τιμ μάνατζερ των «ερυθρολεύκων» τον Νίκο Σκανδαλάκη, έμειναν και παρακολούθησαν το ματς από την εξέδρα. Με τον Έλληνα τεχνικό και τον συνεργάτη του, να κρατούν αρκετές σημειώσεις και από τις δύο ομάδες.

Λίγο μετά την εκκίνηση της τελευταίας περιόδου στο ματς, το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού αποχώρησε από τις εξέδρες και επέστρεψαν στο ξενοδοχείο που διαμένει η αποστολή των «ερυθρολεύκων», για να καταστρώσουν τα πλάνα τους για τον τελικό του Σαββάτου (09/06, 21:30).

Διαβάστε επίσης

Συνεχίζει να γράφει ιστορία ο Θρύλος!

Συνεχίζει να γράφει ιστορία ο Θρύλος!

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού προκρίθηκε στον τελικό του Champions League, ο οποίος θα είναι ο 31ος του συλλόγου σε όλα τα αθλήματα, διεκδικώντας το 12ο ευρωπαϊκό στην ιστορία του, κάτι το οποίο δείχνει το μεγαλείο του Θρύλου.