Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο κόσμος μας έδωσε τεράστια δύναμη» (vid)

«Ο κόσμος μας έδωσε τεράστια δύναμη» (vid)
Σάββατο, 9 Ιουνίου 2018 - 01:35
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Στόχος επετεύχθη. Ο Ολυμπιακός είναι στον τελικό του LEN Champions League. Παίζοντας εξαιρετικά στην άμυνα κόντρα στην Μπαρτσελονέτα. Σε αυτό στάθηκε ο Αλέξανδρος Γούνας, μιλώντας στην κάμερα του gavros.gr μετά τον ημιτελικό στη Γένοβα. Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους ΓΑΥΡΟΥΣ που ήταν στις εξέδρες και έδωσαν ώθηση στην ομάδα για να πετύχει το στόχο της.

Ο διεθνής περιφερειακός του Θρύλου τόνισε: «Είναι μια μεγάλη νίκη από τη στιγμή που πάμε στον τελικό. Παίξαμε όντως πολύ καλή άμυνα. Αυτό είναι το “κλειδί” σε όλα τα παιχνίδια μας. Από τώρα μέχρι και αύριο (σ.σ.: από το βράδυ της Παρασκευής μετά τον ημιτελικό ως το Σαββατόβραδο και τον τελικό), πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το ματς (σ.σ.: με την Μπαρτσελονέτα) και να πάμε στο επόμενο, για να μπορέσουμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο».

Ο Ολυμπιακός δείχνει φέτος συνέπεια και σταθερότητα. Είναι αυτό το “κλειδί” που την οδήγησε στον τελικό;

«Σίγουρα και το σημαντικό είναι η άμυνα. Αυτό είναι το “κλειδί” γιατί στην επίθεση μπορεί να υπάρχουν καλές ημέρες, αλλά και κακές ημέρες. Έτσι κι αλλιώς μπορεί μια μπάλα να πάει δοκάρι και μέσα ή δοκάρι και έξω. Κι αυτή η διαφορά είναι μόλις δύο εκατοστά. Το σημαντικό είναι στην άμυνα να παίζουμε καλά, που το κάνουμε φέτος. Να καταφέρουμε και αύριο (σ.σ.: το Σάββατο) να βάλουμε δύσκολα στον αντίπαλο. Μακάρι να είμαστε εμείς οι νικητές».

Ο κόσμος σας βοήθησε πολύ σήμερα…

«Ο κόσμος φώναζε, μας έδωσε τεράστιο κίνητρο, μας έδωσε τεράστια δύναμη για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη. Όπως είδαμε, στο τελευταίο οκτάλεπτο κάναμε ένα 2-0 και μπορέσαμε και πήραμε τη διαφορά και κερδίσαμε. Τον ευχαριστούμε τον κόσμο, ελπίζουμε αύριο (σ.σ.: το βράδυ του Σαββάτου) να είναι ακόμα περισσότεροι και να καταφέρουμε να του προσφέρουμε αυτό που όλοι θέλουν».

Διαβάστε επίσης

Συνεχίζει να γράφει ιστορία ο Θρύλος!

Συνεχίζει να γράφει ιστορία ο Θρύλος!

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού προκρίθηκε στον τελικό του Champions League, ο οποίος θα είναι ο 31ος του συλλόγου σε όλα τα αθλήματα, διεκδικώντας το 12ο ευρωπαϊκό στην ιστορία του, κάτι το οποίο δείχνει το μεγαλείο του Θρύλου.