Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πήρε το ασημένιο στα πέναλτι η Εθνική ανδρών

Πήρε το ασημένιο στα πέναλτι η Εθνική ανδρών
Κυριακή, 1 Ιουλίου 2018 - 14:59

Το ασημένιο μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες της Ταραγόνα κατέκτησε η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών.

Η «γαλανόλευκη» αντιμετώπισε στον τελικό τη Σερβία, σε ένα παιχνίδι το οποίο κρίθηκε στα πέναλτι, όπου τελικά οι Έλληνες πολίστες υπέστησαν την ήττα με 12-10, 8-8 το σκορ της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης.

Η Εθνική μας ομάδα, πλησίασε στο «χρυσό» μετάλλιο, ωστόσο, δεν ήταν ψύχραιμη στη διαδικασία των πέναλτι και έτσι αρκέστηκε στην 2η θέση, η οποία αποτελεί και πάλι τεράστια επιτυχία.

Οι «ερυθρόλευκοι» Φουντούλης και Μουρίκης, καθώς και οι Γούνας, Γενηδουνιάς και Δερβίσης ξεχώρισαν και προσπάθησαν για τη νίκη και το χρυσό μετάλλιο, όμως, τελικά δεν τα κατάφεραν.

Δύο γκολ σκόραραν στην κανονική διάρκεια οι Φουντούλης, Μουρίκης και Βλαχόπουλος (τα δύο τελευταία της Ελλάδας), ενώ από ένα οι Αργυρόπουλος – Κανακάκης και Γούνας. Στα πέναλτι ευστόχησαν οι Γούνας και Δερβίσης.

Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Φλέγκας, Γενηδουνιάς, Σκουμπάκης, Νικολαΐδης, Φουντούλης 2, Καπότσης, Δερβίσης 0+1, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 1, Μουρίκης 2, Κολόμβος, Κολόμβος, Γούνας 1+1, Βλαχόπουλος 2, Ζερδεβάς

Σερβία (Ντέγιαν Σάβιτς): Πιέτλοβιτς Γ., Μάντιτς 2+1, Ράσοβιτς Β., Ραντέλοβιτς, Τσουκ Μίλος 1, Πιέτλοβιτς Ν. 1, Ούμποβιτς, Άλεξιτς 0+1, Γιάξιτς 1, Φιλίποβιτς 2+1, Ράσοβιτς Σ., Μίτροβιτς Σ. 1+1, Μίτροβιτς Μ.

Διαβάστε επίσης

«Reunion» στην Ταραγόνα

«Reunion» στην Ταραγόνα

Η Χρυσή Διαμαντοπούλου και οι Ελευθερία και Μαργαρίτα Πλευρίτου συνάντησαν στην Ισπανία την Τζούλια Έμολο.