Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έζησα εκπληκτικές στιγμές στον Θρύλο»

«Έζησα εκπληκτικές στιγμές στον Θρύλο»
Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2018 - 18:37

Τέλος στην «πλούσια» αθλητική του καριέρα, έβαλε ο Βαγγέλης Δελακάς! Ο σπουδαίος πολίστας κατέκτησε δώδεκα πρωταθλήματα, έντεκα Κύπελλα και ένα LEN Champions League με το σκουφάκι του Θρύλου, όμως το «κρέμασε» μετά από 14 χρόνια.

Ο πολύπειρος αμυντικός, ο οποίος πραγματοποίησε πάνω από 100 συμμετοχές με την Εθνική μας ομάδα, μίλησε στο olympiacossfp.gr και αποχαιρέτησε τον «ερυθρόλευκο» κόσμο!

«Εφτασε λοιπόν και για μένα, αυτή η μέρα, που μετά από τόσα χρόνια αγωνιστικής καριέρας θα κρεμάσω το σκουφάκι μου. Μετά από τόσες πολλές και σημαντικές διακρίσεις με το σύλλογό μου, τον Ολυμπιακό, αλλά και με την Εθνική, νιώθω γεμάτος και έτοιμος να αποχωρήσω. Κέρδισα πρωταθλήματα, Κύπελλα, μετάλλια με την Εθνική, αλλά και το LEN Champions League και αισθάνομαι, ότι έχω ολοκληρωθεί ως αθλητής, βλέποντας τους κόπους μου να έχουν ανταμειφθεί», δήλωσε αρχικά.

«Πάνω από όλους ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου, αφού χωρίς αυτούς δεν θα είχα καταφέρει τίποτα. Στην συνέχεια, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Επίτιμο πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Λεωνίδα Θεοδωρακάκη, ο οποίος ήταν αυτός, μαζί με τον κύριο Λογοθέτη, που με έφεραν στον Ολυμπιακό», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, είπε: «Ενα ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ στον σημερινό πρόεδρο του Ερασιτέχνη, κύριο Μιχάλη Κουντούρη, ο οποίος ήταν αυτός που έβαλε πλάτη στις δύσκολες στιγμές του συλλόγου και με την υπομονή, την επιμονή και την αγάπη του για τον σύλλογο, κατάφερε να δημιουργήσει όλες εκείνες τις συνθήκες για να μπορέσουμε οι αθλητές να διεκδικούμε το LEN Champions League κάθε χρόνο και τελικά, να το κατακτήσουμε».

Τέλος, τόνισε: «Ευχαριστώ τον κόσμο του Ολυμπιακού για την αγάπη που μας δείχνει. Είναι πάντα, ο παραπάνω παίκτης για εμάς και πάντα, στο πλευρό μας! Τέλος, ευχαριστώ την οικογένεια μου και την γυναίκα μου, για την στήριξη τους όλα αυτά τα χρόνια. Αποχωρώ από την ενεργό δράση έχοντας ζήσει εκπληκτικές στιγμές, κάτι που δεν μπορεί ο καθένας να ζήσει και είμαι ευγνώμων για αυτό. Εις το επανιδείν».

Διαβάστε επίσης

«Γοργόνες» από χρυσάφι! (pics)

«Γοργόνες» από χρυσάφι! (pics)

Η ομάδα πόλο Μίνι Κορασίδων του Θρύλου κατέκτησε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, αφού νίκησε στα πέναλτι τον Νηρέα Χαλανδρίου.