Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Περήφανος που τελείωσα πρωταθλητής Ευρώπης»

«Περήφανος που τελείωσα πρωταθλητής Ευρώπης»
Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018 - 01:23

Τον επίλογο στην «πλούσια» καριέρα του, «έγραψε» ο Βαγγέλης Δελακάς! Ο σπουδαίος πολίστας, ο οποίος κατέκτησε δώδεκα πρωταθλήματα, έντεκα Κύπελλα και ένα LEN Champions League με τον Ολυμπιακό σε 14 χρόνια, «κρέμασε» και επίσημα, το σκουφάκι του.

Ο πολύπειρος αμυντικός, ο οποίος πραγματοποίησε πάνω από 100 συμμετοχές με την Εθνική μας ομάδα, μίλησε στη «Μεγάλη μου Αγάπη» και αποχαιρέτησε τον «ερυθρόλευκο» κόσμο!

«Αποφάσισα να κρεμάσω το σκουφάκι μου. Eπεσε η καρό σημαία και είμαι χαρούμενος και γεμάτος με όσα έχω ζήσει. Εζησα τόσα έντονα χρόνια στην οικογένεια του Ολυμπιακού, αλλά και στην Εθνική. Είναι τιμή μου, που σταματάω ως πρωταθλητής Ευρώπης με τον Ολυμπιακό. Ηταν δύσκολη απόφαση, αλλά βοήθησε ο τελευταίος τίτλος, το LEN Champions League, στο να είναι η κατάλληλη στιγμή. Είμαι πολύ τυχερός για όλους τους συμπαίκτες που είχα όλα αυτά τα χρόνια και για όσα έζησα μέσα στην πισίνα», δήλωσε αρχικά.

«Τόσα χρόνια είχα για εννιά μήνες υποχρεώσεις με τον Ολυμπιακό και συνέχιζα δυόμιση μήνες με την Εθνική. Το έκανα αδιάκοπα για δέκα χρόνια! Τώρα, θα ξεκουραστώ για να δω τι θα κάνω στη συνέχεια. Το μόνο που σκέφτομαι, είναι να ξεκουραστώ και το μέλλον θα το δω στη συνέχεια», πρόσθεσε.

Όσο για την κορυφαία του στιγμή στον αθλητισμό, είπε: «Κορυφαία στιγμή είναι σίγουρα η κατάκτηση του LEN Champions League. Είναι κάτι, που ήθελα πάρα πολύ και το καταφέραμε! Είμαι περήφανος για όλη την ομάδα, τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου και την προσπάθεια της διοίκησης για να φτάσουμε στην κορυφή. Κάθε επιτυχία είναι σημαντική και έχω πολλές να θυμάμαι. Ο κόσμος μας έδειξε την αγάπη του σε όλη αυτή τη διαδρομή και ήταν πάντα δίπλα μας! Τον ευχαριστώ για όλα αυτά τα χρόνια, που είναι ο έξτρα παίκτης μας! Είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει συνέχεια».

Γ.Κ.

Διαβάστε επίσης

«Γοργόνες» από χρυσάφι! (pics)

«Γοργόνες» από χρυσάφι! (pics)

Η ομάδα πόλο Μίνι Κορασίδων του Θρύλου κατέκτησε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, αφού νίκησε στα πέναλτι τον Νηρέα Χαλανδρίου.