Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ιδανική πρεμιέρα για την Εθνική (vid)

Ιδανική πρεμιέρα για την Εθνική (vid)
Σάββατο, 14 Ιουλίου 2018 - 23:41

Με το δεξί ξεκίνησε η εθνική Γυναικών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βαρκελώνης. Η ελληνική ομάδα που έχει τον Ολυμπιακό ως βάση της, νίκησε 12-5 τη Γαλλία χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρει και να ανεβάσει στροφές. Οι κοπέλες του Γιώργου Μορφέση είχαν από την αρχή του ματς το πάνω χέρι και το προβάδισμα και το κράτησαν ως το τέλος, με τη διαφορά να μεγαλώνει ανά οκτάλεπτο.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις παίκτριές του, με εξαίρεση τη δεύτερη τερματοφύλακα Ιωάννα Σταματοπούλου. Με την Χρυσή Διαμαντοπούλου να έχει ποσοστό 64% στις αποκρούσεις με 9/14, ενώ στις πρώτες σκόρερ ήταν η Ασημάκη με δύο γκολ, όσα σημείωσαν ακόμα Χυδηριώτη και Ξενάκη.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 2-4, 1-3, 1-3.

Γαλλία (Φλοριάν Μπριτσό): Σαμπριέ, Μιγιό 1, Μπασελιέ, Μπαρμπιέ, Ζιγιέ, Μαχιέ, Βαλβέρδ 1, Μπατού, Ντεσάμπ, Μπακέ, Παϊγιά 1, Ντολέ 2, Ντερεντί.

ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Μορφέσης): Χρ. Διαμαντοπούλου, Τσουκαλά 1, Β. Διαμαντοπούλου 1, Ελευθεριάδου 1, Μ. Πλευρίτου, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 2, Χυδηριώτη 2, Πάτρα 1, Πρωτοπαπά 1, Ελ. Πλευρίτου, Ξενάκη 2, Σταματοπούλου.

** Στα άλλα ματς του ομίλου, Ολλανδία-Κροατία 21-1 και Ιταλία-Ισραήλ 21-2.

Διαβάστε επίσης