Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τα κορίτσια δούλευαν ακατάπαυστα»

«Τα κορίτσια δούλευαν ακατάπαυστα»
Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018 - 08:54

Πολύ χαρούμενος για τη νίκη της Εθνικής μας ομάδας πόλο Γυναικών κόντρα στην Ισπανία και συνάμα, για την πρόκριση στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, εμφανίστηκε ο Γιώργος Μορφέσης σε δηλώσεις του.

«Ήμασταν η καλύτερη ομάδα, παίζοντας απέναντι στην Ισπανία, που ήταν τα δύο τελευταία χρόνια η καλύτερη ευρωπαϊκή ομάδα και μία από τις καλύτερες στον κόσμο! Από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο είχαμε πλάνο και καθαρό μυαλό, είχαμε εξαιρετική αμυντική λειτουργία. Γνωρίζαμε ότι η διαιτησία θα είναι απέναντί μας, αλλά μπορέσαμε και βγήκαμε νικητές», τόνισε αρχικά.

«Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια, κοιτάζουμε μπροστά. Αυτή η ομάδα έχει πολύ μέλλον! Τα κορίτσια αυτά δούλευαν ακατάπαυστα, δίνοντας το 150% των δυνάμεών τους με όλους τους προπονητές, όχι μόνο με εμένα», πρόσθεσε.

«Στο παιχνίδι με την Ολλανδία πρέπει να κάνουμε καλή διαχείριση, καθώς εκείνη έπαιξε ένα εύκολο χιαστί ματς, σε αντίθεση με εμάς που είχαμε δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια. Θεωρώ, ότι θα πρέπει να παίξουμε δίχως άγχος, να τα δώσουμε όλα, να ακολουθήσουμε το πλάνο και να διεκδικήσουμε το καλύτερο. Είναι μεγάλη χαρά να παίξουμε μετά από έξι χρόνια σε τελικό ευρωπαϊκού», συμπλήρωσε.

Τέλος, δήλωσε: «Πριν το παιχνίδι, είπα στα κορίτσια ότι είναι τιμή μας να παίξουμε απέναντι στην καλύτερη ευρωπαϊκή ομάδα, την Ισπανία, μέσα στην έδρα της, απέναντι στη διαιτησία και τον κόσμο της! Και τελικά, τα καταφέραμε».

Διαβάστε επίσης

«Για όλους εσάς»

«Για όλους εσάς»

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη με μήνυμά της αφιέρωσε τη νίκη σε όλους όσοι δοκιμάζονται από τις φονικές πυρκαγιές.