Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεκίνησε και φέτος από νωρίς το μέτρημα!

Ξεκίνησε και φέτος από νωρίς το μέτρημα!
Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018 - 10:18

Το... κοντέρ άρχισε να γράφει για τη φετινή σεζόν. Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρώτο τρόπαιο της σεζόν στην ανδρική ομάδα πόλο του Θρύλου, η οποία νίκησε την Βουλιαγμένη και πήρε τον τίτλο του Σούπερ Καπ.

Οι Πειραιώτες ξεκίνησαν με αυτό τον τρόπο από τον Οκτώβριο τις κούπες σε μία χρονιά, όπου οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν ακόμη περισσότερα τρόπαια σε όλα τα αθλήματα.

Ο Θρύλος προέρχεται από μία σεζόν, στην οποία σήκωσε όλους τους τίτλους στον Ερασιτέχνη στις εγχώριες διοργανώσεις, κάτι το οποίο θέλουν όλοι να επαναλάβει και φέτος, κυνηγώντας το βήμα παραπάνω σε όλα τα αθλήματα στην Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται και φέτος να πάθει… υπερκούπωση, να κατακτήσει τα πάντα, να σαρώσει τους τίτλους και να αποδείξει για ακόμη μία φορά ότι αποτελεί τον μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο του πλανήτη.

Η τεράστια βοήθεια του Βαγγέλη Μαρινάκη, η στήριξη του κόσμου του Θρύλου και φυσικά η καθοδήγηση του Μιχάλη Κουντούρη και των ανθρώπων του Ερασιτέχνη είναι σίγουρο ότι θα φέρουν τον Ολυμπιακό ξανά στην κορυφή σε όλα τα σπορ για ακόμη μία «ερυθρόλευκη» και Θρυλική χρονιά.

Διαβάστε επίσης

Στροφή στο πρωτάθλημα

Στροφή στο πρωτάθλημα

Τον Απόλλωνα Σμύρνης αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός για την Α1 μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ.