Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μεγάλος νικητής ο Ολυμπιακός!

Μεγάλος νικητής ο Ολυμπιακός!
Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018 - 22:04

Μεγάλη νικήτρια στο «Άρης Γκλιάτης» αναδείχθηκε η ομάδα πόλο Εφήβων του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες νίκησαν με 9-5 τον Ηλυσιακό στο Ιλίσιο κολυμβητήριο, για τον μεγάλο τελικό και κατέκτησαν την πρώτη θέση στο τουρνουά!

Πιο αναλυτικά, οι «ερυθρόλευκοι» του Σάκη Πλατανίτη εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο το εκπληκτικό τους δεύτερο οκτάλεπτο, στο οποίο σκόραραν πέντε γκολ και δέχθηκαν μόλις ένα, κυριάρχησαν επί των Νεοσμυρνιωτών και κατέκτησαν, έτσι, το χρυσό μετάλλιο.

Να σημειωθεί, ότι ο Θρύλος είχε δύο πολίστες του στους κορυφαίους του τουρνουά και συγκεκριμένα, τον Αριστείδη Χαλυβόπουλο, που ανακηρύχθηκε MVP και τον Γιάννη Σύρμα, που κέρδισε το βραβείο του καλύτερου τερματοφύλακα.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 1-5, 1-1, 2-2

Πανιώνιος: Ζωγράφος, Μπουζαλάς, Αδαμόπουλος, Μύριλος, Ζωίδης, Πετρίδης, Χέλμης, Ζουρίδης 2, Παττακός, Νταλάπας 3, Βαλάτσας, Πικροδημήτρης, Βλαχοτάσιος, Δαμίγος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σύρμας, Κιαπίδης 1, Κουζελέας, Μπέλεσης 1, Χαλυβόπουλος 1, Κίτσος, Παπαχριστόπουλος, Γιαννόπουλος Η., Γιαννόπουλος Τ., Παππάς 3, Νιαρχάκος 3, Χριστοδούλου, Μάρκου, Κοβιτίδης.

Διαβάστε επίσης