Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είναι σημαντικό στοιχείο η αντίδραση στην ομάδα» (vid)

«Είναι σημαντικό στοιχείο η αντίδραση στην ομάδα» (vid)
Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2018 - 08:53
Αρθρογράφος: Γιώργος Ουσταμανωλάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Ο Ολυμπιακός πήρε τη δεύτερή του νίκη στον όμιλο του LEN Champions League και έτσι ανέβηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στη Μλάντοστ ο Αλέξανδρος Γούνας μίλησε στο gavros.gr και αναφέρθηκε τόσο στην αναμέτρηση κόντρα στους Κροάτες όσο και στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Η δεύτερη νίκη στον όμιλο. Πόσο εύκολα ή δύσκολα ήρθε;

Δεν ήρθε τόσο εύκολα. Στο δεύτερο οκτάλεπτο ήμασταν μόνο δύο γκολ μπροστά. Όμως όλες οι ομάδες θα δείχνουν αντίδραση απέναντι στον πρωταθλητή Ευρώπης. Για εμάς σημαντικό είναι να παίρναμε τη νίκη και με μια διαφορά. Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι εκτός έδρας με τη Ζόλνοκ να μπορέσουμε να κερδίσουμε έτσι ώστε να ανακτήσουμε πάλι αρκετά καλές πιθανότητες έτσι ώστε να καταφέρουμε να περάσουμε πιο πάνω στον όμιλο.

Η ομάδα έδειξε αντίδραση μετά και τον χαμένο τελικό του Σούπερ Καπ στα πέναλτι.

Είναι σημαντικό στοιχείο πιστεύω η αντίδραση στην ομάδα μας. Πάντα έχει αντίδραση μετά από κάποια άτυχα αποτελέσματα. Νομίζω ότι είναι σημαντικό κιόλας γενικά στον αθλητισμό να αντιδράς και νομίζω ότι το έχουμε δείξει αρκετές φορές ότι έχουμε τον χαρακτήρα έτσι ώστε να το κάνουμε. Ελπίζω όλα τα παιχνίδια εδώ μέσα να τα κερδίσουμε ώστε να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να περάσουμε στον όμιλο.

Και τώρα τη συνέχεια την βλέπετε με άλλο μάτι; Έρχεται ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι στην Ουγγαρία κόντρα στη Ζόλνοκ.

Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και όλα κρύβουν δυσκολίες. Σίγουρα είναι μια δύσκολη έδρα, σίγουρα είναι μια παραδοσιακή ομάδα. Εμείς θα πάμε να κάνουμε τα πράγματα που θα μας πει ο προπονητής και από εκεί και πέρα ελπίζω να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης