Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εθνικός και μετά Φάιναλ-4!

Εθνικός και μετά Φάιναλ-4!
Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2019 - 20:47

Τον Εθνικό στο Παπαστράτειο υποδέχεται, στην πρεμιέρα της τρίτης φάσης του πρωταθλήματος, η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, το Σάββατο (09/02, 17:30).

Οι «ερυθρόλευκες», οι οποίες έχουν το πλεονέκτημα των έξι βαθμών στον όμιλο, μετά τις δύο νίκες κόντρα στη Βουλιαγμένη, θέλουν να πάρουν μια ακόμα νίκη και την απαραίτητη ψυχολογία ενόψει του Φάιναλ-4 του Κυπέλλου, που είναι προγραμματισμένο για την επόμενη εβδομάδα στην Χίο (15-16/02). Με τον Χάρη Παυλίδη να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Εθνικό αποτελούν οι Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Βάσω Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Κίσα Γκόφερς, Μόνικα Έγκενς, Σταυρούλα Δουρέκα, Δήμητρα Παπαναστασίου, Ελένη Κανετίδου και Χάνα Μπάκλινγκ.

Διαβάστε επίσης

Στους κορυφαίους ο Γενηδουνιάς!

Στους κορυφαίους ο Γενηδουνιάς!

Ο περιφερειακός της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη επτάδα του LEN Τσάμπιονς Λιγκ, για την όγδοη αγωνιστική.