ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020
Ντουντούκα
Προκρίνεται στο Ναό...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Για τους 21 Αθάνατους φιλάθλους μας»

«Για τους 21 Αθάνατους φιλάθλους μας»
Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2019 - 00:34

Για τα 21 αδέρφια μας, που «έφυγαν» τόσο άδικα πριν από 38 χρόνια, θα αγωνιστεί αύριο, Σάββατο (09/02), κόντρα στον Εθνικό στο Παπαστράτειο, η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, όπως δήλωσε η Ελευθερία Πλευρίτου. Συγκεκριμένα, η διεθνής περιφερειακή του Θρύλου υπογράμμισε:

«Σήμερα θρηνούμε την πιο μαύρη και λυπητερή στιγμή στην ιστορία του συλλόγου μας, όταν στις 8 Φεβρουαρίου του 1981, 21 ψυχές χάθηκαν στα σκαλιά της Θύρας 7. Συμπληρώνουμε 38 χρόνια από τότε, αλλά κανένας δεν μπορεί να ξεχάσει αυτή την ημέρα. Το Σάββατο ξεκινάει η τρίτη φάση του πρωταθλήματος και παίζουμε με τον Εθνικό. Στόχος μας είναι η νίκη την οποία θα αφιερώσουμε στους 21 Αθάνατους φιλάθλους μας».

Διαβάστε επίσης

«Δεν ξεχνάμε ποτέ τα παιδιά που έφυγαν»

«Δεν ξεχνάμε ποτέ τα παιδιά που έφυγαν»

Στα 21 αδέρφια μας που «έφυγαν» πριν από 38 χρόνια είναι αφιερωμένες οι επιτυχίες της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, όπως τόνισε ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς σε δηλώσεις του.

Ασταμάτητος!

Ασταμάτητος!

Ο Ολυμπιακός έκανε το «15 στα 15» στο πρωτάθλημα, νικώντας εύκολα 16-6 το Παλαιό Φάληρο στο Παπαστράτειο.

Στους κορυφαίους ο Γενηδουνιάς!

Στους κορυφαίους ο Γενηδουνιάς!

Ο περιφερειακός της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη επτάδα του LEN Τσάμπιονς Λιγκ, για την όγδοη αγωνιστική.

Εθνικός και μετά Φάιναλ-4!

Εθνικός και μετά Φάιναλ-4!

Πρεμιέρα στην τρίτη φάση του πρωταθλήματος πόλο Γυναικών, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται στο Παπαστράτειο την ομάδα του Πειραιά το Σάββατο (09/02, 17:30).