Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προφυλάσσει Όμπραντοβιτς και Γούνα

Προφυλάσσει Όμπραντοβιτς και Γούνα
Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2019 - 16:10

Την άλλη εβδομάδα ο Ολυμπιακός δίνει ένα πολύ σημαντικό ματς για το LEN Champions League. Αντιμετωπίζει την Σόλνοκ στο Παπαστράτειο. Πριν το ματς με τους Ούγγρους, η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου έχει μια ακόμα υποχρέωση για το πρωτάθλημα. Αντιμετωπίζει τον Υδραϊκό στο κολυμβητήριο του Αλίμου με στόχο το «18 στο 18» στη φετινό Α1 Ανδρών.

Ένα ματς που θα έχει το χαρακτήρα καλής προπόνησης για τον Ολυμπιακό. Και θα ολοκληρωθεί με την 156η σερί νίκη του στο πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν δύο απουσίες. Τον Πάολο Όμπραντοβιτς και τον Αλέξανδρο Γούνα. Αμφότεροι έχουν μικροπροβλήματα τραυματισμών και θα προφυλαχθούν.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Γιώργος Δερβίσης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Κώστας Κάκαρης, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Άντρο Μπούσλιε, Στέφανος Γαλανόπουλος και Αριστείδης Χαλυβόπουλος.

Διαβάστε επίσης

«Καλή εμφάνιση για τη συνέχεια του σερί»

«Καλή εμφάνιση για τη συνέχεια του σερί»

Το σύνθημα για νίκη της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού κόντρα στον Υδραϊκό, το Σάββατο στο κολυμβητήριο του Αλίμου, για τη 18η αγωνιστική στο πρωτάθλημα, έδωσε ο Γιώργος Δερβίσης σε δηλώσεις του.