Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο Παπαστράτειο βγάζει... εισιτήριο για το Final-4

Στο Παπαστράτειο βγάζει... εισιτήριο για το Final-4
Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2019 - 16:58

Οι κοπέλες του Ολυμπιακού έχουν σχεδόν εξασφαλίσει το εισιτήριο για την 4άδα της LEN Euroleague. Στην ουσία είναι 32 λεπτά μακριά από το Final-4. Αρκεί να έχουν σοβαρότητα και αποφασιστικότητα στον επαναληπτικό προημιτελικό με την Σαν Αντρέου, το Σάββατο (9/3, 16:45) στο Παπαστράτειο.

Η νίκη με 16-7 στη Βαρκελώνη τους έχει φέρει μια... ανάσα από την πρόκριση. Και τώρα στο «σπίτι» του, με τον παίκτη... παραπάνω στο πλευρό τους, θα βγάλουν το... εισιτήριο για την 4άδα. Κι έτσι θα επιστρέψουν σε Final-4 της LEN Euroleague.

Μοναδική απούσα από το αυριανό ματς θα είναι η Χρυσή Διαμαντοπούλου που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Στην αποστολή, ο Χάρης Παυλίδης έχει συμπεριλάβει τις Ελευθερία Πλευρίτου, Μόνικα Έγκενς, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Κίσα Γκόφερς, Βάσω Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Σταυρούλα Δουρέκα και Χάνα Μπάκλινγκ.

Διαβάστε επίσης

«Καλή εμφάνιση για τη συνέχεια του σερί»

«Καλή εμφάνιση για τη συνέχεια του σερί»

Το σύνθημα για νίκη της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού κόντρα στον Υδραϊκό, το Σάββατο στο κολυμβητήριο του Αλίμου, για τη 18η αγωνιστική στο πρωτάθλημα, έδωσε ο Γιώργος Δερβίσης σε δηλώσεις του.