Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Διέλυσε» την Ουκρανία η Ελλάδα!

«Διέλυσε» την Ουκρανία η Ελλάδα!
Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019 - 23:08

Επίδειξη δύναμης απέναντι στην Ουκρανία έκανε η εθνική μας ομάδα πόλο Ανδρών. Και αυτό, διότι την «βούλιαξε» με 24-5 στο Χάρκοβο, για την έκτη αγωνιστική του δεύτερου προκριματικού ομίλου του Europa Cup/World League. Με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να τερματίζει με πέντε νίκες στη δεύτερη θέση του ομίλου.

Με δεδομένο ότι η πρόκριση στο Final-8 της διοργάνωσης είχε κριθεί, ο Θοδωρής Βλάχος είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πράγματα ενόψει της συνέχειας, αλλά και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του. Κάτι που φαίνεται και από το γεγονός, ότι είχε μόλις τέσσερις αθλητές του Θρύλου στη διάθεση του. Τον Δημήτρη Νικολαϊδη, τον Στέλιο Αργυρόπουλο, τον Γιώργο Δερβίση και τον Κώστα Κάκαρη, οι οποίοι σκόραραν από ένα, τρία, τρία και ένα γκολ, αντίστοιχα…

Τα οκτάλεπτα: 1-6, 1-8, 2-7, 1-3

Ουκρανία: Νικόλσκι, Οσούκα, Μεμετίεφ, Γεβστράτοφ, Νταντιούρα 1, Κριβολάροφ 1, Αβράμοφ 1, Μπαζίνοφ, Γκουζάκοφ 1, Βοϊτένκο, Αλιεξίεβ 1, Κέτσεντζι, Μπάμπσκι.

ΕΛΛΑΔΑ: Ζερδεβάς, Πρέκας 1, Σκουμπάκης, Νικολαΐδης 1, Γκιουβέτσης 7, Καπότσης 2, Δερβίσης 3, Παπαναστασίου 1, Κάκαρης 1, Παπανικολάου Ν., Τζωρτζάτος, Αργυρόπουλος 3, Βλαχόπουλος 5.

Διαβάστε επίσης