Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είμαστε από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη»

«Είμαστε από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη»
Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019 - 00:43
Αρθρογράφος: Γιώργος Ουσταμανωλάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού επέστρεψε εκεί που ανήκει. Στο Final 4 της LEN Euroleague. Μετά την απουσία ενός χρόνου λοιπόν οι «ερυθρόλευκες» θα αγωνιστούν για μια ακόμα φορά στην τελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης έχοντας φυσικά ως στόχο την κατάκτηση του τροπαίου.

Η Ελευθερία Πλευρίτου μίλησε στο gavros.gr και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη ενώ τόνισε ότι δεν υπάρχει προτίμηση σε αντίπαλο μιας και θα γίνει η κατάλληλη προετοιμασία όποιος και να είναι αυτός.

Αναλυτικά:

«Σίγουρα η ομάδα μας είναι πολύ καλύτερη από τη Σαν Αντρέου. Και στο εντός έδρας παιχνίδι και στο εκτός παίξαμε όσο καλύτερα μπορούμε. Η διαφορά στο εντός ήταν πιο μικρή, απλά ξέραμε ότι είχαμε τόσο μεγάλη διαφορά και δεν πιεστήκαμε τόσο πολύ. Σίγουρα παίξαμε σοβαρά από την αρχή, προσπαθήσαμε να καλύψουμε τις απώλειες που είχαμε και αυτό φάνηκε και στο παιχνίδι, γιατί προσπαθήσαμε όλες να καλύψουμε τις συμπαίκτριες που λείπανε και το κάναμε.

Τώρα περιμένουμε να ολοκληρωθεί όλη η φάση να δούμε ποιες ομάδες θα έχουν περάσει και στη συνέχεια να γίνει η κλήρωση για να δούμε ποιον θα αντιμετωπίσουμε. Δεν έχουμε καμία προτίμηση σε αντίπαλο γιατί είμαστε από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και όποια και να μας τύχει θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για αυτό».

Διαβάστε επίσης