Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συνεχίζει απτόητος στην κορυφή!

Συνεχίζει απτόητος στην κορυφή!
Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019 - 19:55

Την αήττητη πορεία της στο πρωτάθλημα συνέχισε η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν άνετα με 15-2 στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο του ΝΟ Χανίων, όντες καταιγιστικοί. Και, φυσικά, παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος!

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου ήταν καταιγιστικοί με το ξεκίνημα και βρέθηκαν μπροστά με 8-0 στο ημίχρονο, απλουστεύοντας έτσι την υπόθεση νίκη.

ήταν φυσικό με τον Ολυμπιακό να ανεβάζει συνεχώς τη διαφορά. Οι Κρητικοί πέτυχαν το πρώτο τους τέρμα με τον Κατσουλάκη που έκανε το 10-1 με τους Φουντούλη και Γούνα να κλείνουν το τρίτο οκτάλεπτο στο 12-1. Στη τελευταία περίοδο οι Δερβίσης, Σκουμπάκης, Νάστραν και Κάκαρης να διαμορφώνουν το τελικό αποτέλεσμα.

Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Γιάννης Φουντούλης που σημείωσε τρία τέρματα, ενώ από δύο πρόσθεσαν οι Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Γιώργος Δερβίσης, Άντρο Μπούσλιε, Κώστας Κάκαρης και Αλέξανδρος Γούνας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΟ Χανίων 15-2 (4-0, 4-0, 4-1, 3-1)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης 1, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 3, Νικολαΐδης 1, Δερβίσης 2, Μπούσλιε 2, Κάκαρης 2, Γούνας 2, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Γαλανόπουλος, Χαλυβόπουλος Αρ.

ΝΟ Χανίων (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Αποστολάκης, Πετρόχειλος, Νάστραν 1, Χατζηκυριακάκης, Λειψάκης, Βουλγαράκης, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης 1, Αγιωργούσης, Μαζοκοπάκης, Πολογεώργης, Τσιστράκης, Πολύζος

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Γλυφάδα 18-4 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Γλυφάδα 18-4 (Τελικό)

Η συνέχεια του αγώνα της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού που είχε διακοπεί μετά την άνανδρη επίθεση στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο.

Ήττα από την Ισπανία…

Ήττα από την Ισπανία…

Με ήττα (7-11) από την Ισπανία στο Παπαστράτειο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Europa Cup η εθνική μας ομάδα πόλο Γυναικών.