Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είχαμε πάρα πολύ καλό ρυθμό»

«Είχαμε πάρα πολύ καλό ρυθμό»
Πέμπτη, 4 Απριλίου 2019 - 01:59

Ένα ακόμα βήμα για την μαθηματική κατάληψη της πρώτης θέσης που δίνει το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας έκανε η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, μετά την άνετη επικράτησή της με 21-4 κόντρα στον Εθνικό.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Χάρης Παυλίδης στις δηλώσεις του στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του είχε πάρα πολύ καλό ρυθμό.

Αναλυτικά ο προπονητής του Θρύλου τόνισε: «Δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα κορίτσια καθώς είναι και οι διεθνείς πολύ κουρασμένες από τα ταξίδια και τους αγώνες αλλά και όλες οι παίκτριες από την επιβαρυμένη προπόνηση που κάνουμε αυτό το διάστημα.

Τα πήγαμε πολύ καλά, είχαμε πάρα πολύ καλό ρυθμό, που είναι σημαντικό αυτό και συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά εν όψει και του Final-4 της Ευρωλίγκας».

Διαβάστε επίσης

«Δοκιμάζουμε πράγματα για το Final-4»

«Δοκιμάζουμε πράγματα για το Final-4»

Η Μαργαρίτα Πλευρίτου στις δηλώσεις της μετά το ματς με τον Εθνικό τόνισε ότι μέσα από τέτοιους αγώνες γίνεται μια καλή προετοιμασία για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Καταιγιστικός!

Καταιγιστικός!

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στον Εθνικό και επικράτησε με 21-4 στο Παπαστράτειο.