Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έχουμε όλα τα φόντα να το ξανακάνουμε» (video)

«Έχουμε όλα τα φόντα να το ξανακάνουμε» (video)
Κυριακή, 28 Απριλίου 2019 - 17:55
Αρθρογράφος: Γιώργος Ουσταμανωλάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού την περασμένη εβδομάδα επικράτησε στο Παπαστράτειο του Ανόβερο και έτσι πήρε και μαθηματικά την πρόκριση στο Final-8 του LEN Champions League.

Ο Αλέξανδρος Γούνας μίλησε στο gavros.gr με αφορμή την πρόκριση στην τελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός έχει όλα τα φόντα ώστε να ανέβει ξανά στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Με τον διεθνή περιφερειακό του Πρωταθλητή Ευρώπης να τονίζει: «Το σημαντικό για εμάς ήταν ότι κρατήσαμε στα δύο πρώτα οκτάλεπτα την αντίπαλη ομάδα στα δύο γκολ. Για εμάς είναι σημαντικό σε όλα τα παιχνίδια να μένουμε πίστη στο αμυντικό πλάνο και έτσι θα έρχονται και οι νίκες. Στην επίθεση έχουμε το ταλέντο και θα βρίσκουμε τις λύσεις, εύκολα ή δύσκολα».

Συνέχισε, επισημαίνοντας: «Ελπίζω και πιστεύω πως σίγουρα έχουμε όλα τα φόντα για να το ξανακάνουμε. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και ότι καλύτερο ας έρθει. Γιατί όπως έχω ξαναπεί πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι και να έρχονται μεγάλα πράγματα παρά να λέμε μεγάλα λόγια και να μην τα εκπληρώνουμε».

Διαβάστε επίσης

Αήττητη η Μπαρτσελονέτα

Αήττητη η Μπαρτσελονέτα

Η υποψήφια αντίπαλος του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Final-8 του LEN Champions League πήρε την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Ισπανίας.