Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν «μιλάει» η καρδιά του Πρωταθλητή Ευρώπης!

Όταν «μιλάει» η καρδιά του Πρωταθλητή Ευρώπης!
Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2019 - 22:01

Η καρδιά του Πρωταθλητή Ευρώπης «μίλησε» ξανά! Ο Ολυμπιακός έκανε και φέτος την υπέρβαση, πετώντας εκτός τελικού την πανίσχυρη Προ Ρέκο, η οποία ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί της διοργάνωσης.

Την είχε νικήσει και πέρυσι μέσα στο σπίτι της στον τελικό του LEN Champions League, το έκανε και φέτος στα ημιτελικά της διοργάνωσης, αποδεικνύοντας ότι η καρδιά και η ψυχή των παικτών του Θρύλου μπορούν να νικήσουν τους πάντες και τα πάντα.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου πίστευαν ότι μπορούν να τα καταφέρουν ξανά. Το τόνιζαν στις δηλώσεις τους μετά τη νίκη τους στα προημιτελικά επί της Μπρέσια. Πλέον, το έκαναν πράξη, δείχνοντας για ακόμη μία φορά ότι ο Ολυμπιακός είναι ο Πρωταθλητής Ευρώπης.

Πλέον, ο Θρύλος απέχει μόλις ένα βήμα μακριά από την κορυφή της Ευρώπης για 2η σερί χρονιά και 3η στην ιστορία του. Θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (08/06) μία εκ των Φερεντσβάρος και Μπαρτσελονέτα, υπερασπιζόμενος το θρόνο του.

Ο Ολυμπιακός, μετά από την επική πρόκριση επί της Προ Ρέκο θα παίξει στον τελικό με τρομερή ψυχολογία, ωστόσο, θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος για να ολοκληρώσει μία ιδανική σεζόν, κατακτώντας το τρεμπλ και την κορυφή της Ευρώπης.

Διαβάστε επίσης

ΗΔΟΝΗ! (pics)

ΗΔΟΝΗ! (pics)

Οι παίκτες της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού πανηγύρισαν έξαλλα μαζί με τον φανταστικό τους κόσμο την τεράστια πρόκριση στον τελικό του LEN Champions League.

Φέρτε του την Φερεντσβάρος!

Φέρτε του την Φερεντσβάρος!

Ο τελικός του LEN Super Cup σε… επανάληψη! Η ουγγρική ομάδα θα είναι η αντίπαλος της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού στον τελικό του Final-8 του LEN Champions League, στο Ανόβερο…

«Μπράβο μάγκες!» (pics)

«Μπράβο μάγκες!» (pics)

Τα συγχαρητήρια της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην ανδρική ομάδα πόλο του Θρύλου για την τεράστια νίκη-πρόκριση επί της Προ Ρέκο στον τελικό του LEN Champions League.

Το γκολ της ζωής του ο Γενηδουνιάς! (vid)

Το γκολ της ζωής του ο Γενηδουνιάς! (vid)

Ο περιφερειακός του Θρύλου σκόραρε ένα φανταστικό γκολ κόντρα στην Προ Ρέκο, στα 00:38 για το φινάλε του ματς, χαρίζοντας την πρόκριση στον Ολυμπιακό (12-11) στον τελικό του LEN Champions League.