Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το γκολ της ζωής του ο Γενηδουνιάς! (vid)

Το γκολ της ζωής του ο Γενηδουνιάς! (vid)
Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2019 - 21:31

Ο Ολυμπιακός έκανε ξανά το θαύμα του! Η ανδρική ομάδα πόλο του Θρύλου επικράτησε με 12-11 της Προ Ρέκο και πήρε μία πανάξια πρόκριση στον τελικό του LEN Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τον έλεγχο σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του ματς, ωστόσο, η Προ Ρέκο έδειχνε συνεχώς την ποιότητά της, γυρνώντας στο παιχνίδι και ισοφαρίζοντας 3 φορές το ματς.

Ωστόσο, 00:38 πριν από το φινάλε της αναμέτρησης ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς πέτυχε ένα φανταστικό γκολ. Το γκολ της ζωής του!

Ο περιφερειακός των Πειραιωτών από πολύ μακριά έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας της ιταλικής ομάδας για το 12-11 υπέρ του Θρύλου, ένα τέρμα που έστειλε τον Ολυμπιακό στον τελικό της διοργάνωσης και τη φετινή σεζόν.

Ο Γενηδουνιάς έδειξε για ακόμη μία φορά τη ψυχή και το ταλέντο που διαθέτει, είναι άλλωστε ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης τη φετινή σεζόν.

Ένα γκολ που θα θυμάται σίγουρα σε όλη του τη ζωή ο Γενηδουνιάς, κάνοντας χαρούμενους όλους τους ΓΑΥΡΟΥΣ…

Αλλά, έπεται και συνέχεια, αφού απομένει ο μεγάλος τελικός, ο οποίος θα διεξαχθεί, αύριο Σάββατο (07/06), με τον Θρύλο να υπερασπίζεται τον θρόνο του!

Διαβάστε επίσης

«Μπράβο μάγκες!» (pics)

«Μπράβο μάγκες!» (pics)

Τα συγχαρητήρια της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην ανδρική ομάδα πόλο του Θρύλου για την τεράστια νίκη-πρόκριση επί της Προ Ρέκο στον τελικό του LEN Champions League.

Θρύλε μου, ΜΟΝΟ ΕΣΥ!

Θρύλε μου, ΜΟΝΟ ΕΣΥ!

Στον τελικό του Final-8 του LEN Champions League η ομαδάρα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, η οποία νίκησε 12-11 την Προ Ρέκο στο Ανόβερο, στον ημιτελικό! Το Σάββατο (8/6, 21:30) κόντρα στην Φερεντσβάρος για το δεύτερο σερί ευρωπαϊκό!