Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Θα θέλαμε να δούμε γεμάτο το κολυμβητήριο»

«Θα θέλαμε να δούμε γεμάτο το κολυμβητήριο»
Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019 - 15:49

Εντατικά συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού, στο πόλο Γυναικών, για την πρεμιέρα στην Ευρώπη και το παιχνίδι της Παρασκευής (29/11) στις 18:30 στο Παπαστράτειο με αντίπαλο την Μεντιτεράνι.

Ενόψει όχι μόνο τις πρεμιέρας αλλά και όλων των αναμετρήσεων μίλησε η Άλκηστης Αβραμίδου. Η αρχηγός του Θρύλου έκανε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας προκειμένου να βρεθεί στο Παπαστράτειο και να στηρίξει τις προσπάθειες των πρωταθλητριών Ελλάδας!

Αναλυτικά:

«Όλο αυτό τον καιρό έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά για αυτούς τους αγώνες. Κάποιοι τραυματισμοί μας έχουν κρατήσει λίγο πίσω, αλλά θεωρώ ότι όταν χρειαστεί θα δείξουμε τον καλό μας εαυτό. Δουλεύουμε πάρα πολύ καιρό για αυτό, δεν είναι κάτι που έχουμε δουλέψει τώρα και θεωρώ ότι θα παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο στο τριήμερο των αγώνων.

Σίγουρα θέλουμε τον κόσμο με τον μέρος μας. Το έχουμε ξαναπεί ότι ο 8ος μας παίκτης και ότι μας βοηθάει κάθε φορά να δίνουμε το καλύτερο. Θα θέλαμε πάρα πολύ να δούμε το κολυμβητήριο να γεμίζει και να μας υποστηρίζουν οι φίλαθλοί μας».

Διαβάστε επίσης

Ώρα Ευρώπης για τα κορίτσια του Θρύλου!

Ώρα Ευρώπης για τα κορίτσια του Θρύλου!

Το ταξίδι της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού στην LEN Euroleague ξεκινά, με τις «ερυθρόλευκες» την Παρασκευή (29/11) να αντιμετωπίζουν στην πρεμιέρα του ομίλου την ισπανική Μεντιτεράνι!