Ντουντούκα
Η μπάλα επιστρέφει. Όχι και η... εξυγίανση, ας ελπίσουμε.
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Γενηδουνιάς: «Χαμένη ευκαιρία για ευρωπαϊκή διάκριση»

Γενηδουνιάς: «Χαμένη ευκαιρία για ευρωπαϊκή διάκριση»
Τετάρτη, 13 Μαΐου 2020 - 20:30

Για τη ματαίωση του LEN Champions League, αλλά και το ενδεχόμενο επανεκκίνησης του πρωταθλήματος πόλο Ανδρών, μετά τη διακοπή για τον κορονοϊό, μίλησε ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, σε συνέντευξη που έδωσε.

Ο διεθνής πολίστας του Ολυμπιακού δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Όσον αφορά στην υπόθεση επανεκκίνησης του πρωταθλήματος στην Ελλάδα, είμαι απολύτως θετικός! Το περιμένουμε πως και πως, ώστε να μη πάει εντελώς χαμένη η χρονιά, μετά και την ακύρωση του LEN Champions League.

Εφόσον, μάλιστα, δεν θα υπάρχουν υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας μέσα στο καλοκαίρι, θα είναι καλό για όλους μας να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Κι επειδή δεν γίνεται αγώνας υδατοσφαίρισης χωρίς επαφές, αλλά παράλληλα αποδεικνύεται πως είναι το λιγότερο επικίνδυνο ομαδικό άθλημα για να μεταδοθεί ο ιός, θα πρέπει να τεθούν οι προδιαγραφές από τους ειδικούς και οπωσδήποτε χωρίς κόσμο στις εξέδρες, κάτι που, φυσικά, δεν θα είναι καθόλου ευχάριστο.

Η ακύρωση των εφετινών ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων είναι σίγουρα ζημιά, από όλες τις απόψεις... Στο LEN Champions League, η ομάδα μου, ο Ολυμπιακός, χάνει μια σεζόν που θα μπορούσε να έλθει και πάλι μια μεγάλη διάκριση. Είχαμε εξασφαλίσει τη συμμετοχή μας στο Final-8 και βλέπουμε τους κόπους μιας χρονιάς να πηγαίνουν χαμένοι...

Φυσικό είναι να υπάρξει ζημιά και σε οικονομικό επίπεδο για κάποιους συλλόγους! Και αυτό το βλέπουμε ήδη στην Ουγγαρία».

Διαβάστε επίσης

Επιστροφή στην πισίνα!

Επιστροφή στην πισίνα!

Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα (14/5), μετά από δύο μήνες, 18 πολίστες και πολίστριες του Ολυμπιακού...