Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι Άνδρες σηκώνουν την 100ή κούπα της δεκαετίας!

Οι Άνδρες σηκώνουν την 100ή κούπα της δεκαετίας!
Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2020 - 11:03

Δεν υπάρχουν αυτά που ζούμε… Όλοι εμείς, που αγαπάμε αγνά τον Ολυμπιακό και δεν ζούμε, απλώς, για να βλέπουμε τους άλλους να… χάνουν, όπως κάνουν οι αντίπαλοί μας, δεν κουραζόμαστε ποτέ να πανηγυρίζουμε! Να πανηγυρίζουμε με τις τεράστιες επιτυχίες, αυτού του Συλλόγου. Όλων των τμημάτων του. Σε όλα τα αθλήματα! Ο Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς είναι ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ πολυαθλητικός Σύλλογος της Ελλάδας… Και σήμερα το απόγευμα γράφει, ξανά, ΙΣΤΟΡΙΑ!

Απέναντι στον Εθνικό, στις 16:00, η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, ρίχνεται στη «μάχη» του Σούπερ Καπ, αντιμετωπίζοντας τον περσινό φιναλίστ του Κυπέλλου… Ο Ολυμπιακός τα… σήκωσε όλα, άλλωστε. Και θέλει να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο, μπαίνοντας στη νέα σεζόν! Αλλά η κούπα αυτή είναι ιδιαίτερη, αφού πρόκειται για την 100ή κούπα της δεκαετίας!

Ναι! Την 100ή! Σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και Ερασιτέχνη, ο Θρύλος μετράει μέσα στη «χρυσή δεκαετία» ηγεσίας του Βαγγέλη Μαρινάκη και με το ακούραστο έργο του Μιχάλη Κουντούρη και των αδερφών Αγγελόπουλων, 99 κούπες, σε όλα τα αθλήματα! Και συνεχίζει να ονειρεύεται…

Σήμερα, στο Σούπερ Καπ του πόλο, οι Άνδρες τις κάνουν… 100! Μιλάμε για έναν αριθμό τρομερό, τον οποίο άλλοι μπορούν μόνο να… ονειρεύονται! Μπορούν μόνο να… παρακαλάνε να… τα παρατήσουν ο Μαρινάκης, ο Κουντούρης και οι Αγγελόπουλοι, για να… διακριθούν κι εκείνοι, λίγο… Αλλά δεν θα τους γίνει το… χατίρι!

Πάμε, λοιπόν, να γράψουμε ιστορία! Πάμε για την κούπα Νο100! Και θα ακολουθήσουν και άλλα! Δεν σταματάμε εδώ! Δεν σταματάμε να προχωράμε προς νέες κορυφές! Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε…

Διαβάστε επίσης

Και οι Γυναίκες… την 101η!

Και οι Γυναίκες… την 101η!

Παίρνουν τη σκυτάλη από την ανδρική ομάδα και απέναντι στον Νηρέα Χαλανδρίου (18:00), τα κορίτσια κατακτούν το Σούπερ Καπ και κάνουν το… 101!