Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και οι Γυναίκες… την 101η!

Και οι Γυναίκες… την 101η!
Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2020 - 11:26

Μεγαλείο. Ατελείωτο μεγαλείο! Ο Ολυμπιακός, σε όποιο άθλημα και αν παίζει, πρωταγωνιστεί. Σηκώνει κούπες, παίρνει τίτλους, πετυχαίνει νέες διακρίσεις, τη μία πίσω από την άλλη… Το ίδιο και σήμερα, όπου σε δύο διαδοχικά Σούπερ Καπ, στο πόλο Ανδρών και καπάκι στο πόλο Γυναικών, κάνει το… 100 και το 101!

Την σκυτάλη από τους Άνδρες, που όπως σας είπαμε, παίζουν στις 16:00 τον τελικό του Σούπερ Καπ, με τον Εθνικό, παίρνουν οι Γυναίκες, οι οποίες στις 18:00 αντιμετωπίζουν τον Νηρέ Χαλανδρίου, επίσης για το Σούπερ Καπ! Και με νίκη, εκτός του ότι παίρνουν και αυτό τον τίτλο, σηκώνουν την κούπα Νο… 101, για τη δεκαετία! Μία δεκαετία ηγεσίας και σκληρής δουλειάς Βαγγέλη Μαρινάκη, Μιχάλη Κουντούρη και αδερφών Αγγελόπουλων, η οποία είναι απόλυτα ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ!

Οι νταμπλούχες θέλουν να ξεκινήσουν ιδανικά τις υποχρεώσεις τους για τη νέα σεζόν, μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, αφού το μεθεπόμενο Σάββατο (10/10, 15:30) θα αντιμετωπίσουν τον Εθνικό για την 1η Αγωνιστική. Και παράλληλα, να γράψουν, ξανά, ιστορία!!

Διαβάστε επίσης