Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέα «βόμβα» στο ευρωπαϊκό πόλο: Ο Θρύλος ανακοίνωσε Ράντοβιτς! (photo)

Νέα «βόμβα» στο ευρωπαϊκό πόλο: Ο Θρύλος ανακοίνωσε Ράντοβιτς! (photo)
Πέμπτη, 27 Μαΐου 2021 - 13:49

Συνεχίζει να ταράζει τα νερά του ευρωπαϊκού πόλο, ο Ολυμπιακός, ο οποίος μετά την απόκτηση του Φιλίποβιτς, ανακοινώνει σήμερα τη μεταγραφή του Τζούρο Ράντοβιτς! Τον νέο κορυφαίο αριστερόχειρα και next big thing του ευρωπαϊκού πόλο, έκανε δικό του ο Θρύλος, ανακοινώνοντας τη μεταγραφάρα!

Συνεχίζει να ανεβαίνει επίπεδο το τμήμα πόλο Ανδρών του Θρύλου, συνεχίζει να ενισχύεται με παικταράδες, με στόχο να παραμείνει στην κορυφή της Ευρώπης και να συνεχίσει να διεκδικεί τίτλους, στο υψηλότερο επίπεδο του αθλήματος!

Ο Μαυροβούνιος Ράντοβιτς είναι σε τρομερή ανοδική πορεία, διαρκώς κάνει καλύτερα πράγματα μέσα στην πισίνα και η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου ενισχύεται ΤΡΟΜΕΡΑ με την προσθήκη αυτή! Μιλάμε, άλλωστε, για έναν παίκτη που ήθελαν να αποκτήσουν ομάδες όπως η Γιουγκ, η Μπρέσια, η Φερντσβάρος. Ομάδες του τοπ επιπέδου του αθλήματος, στην Ευρώπη, ομάδες που ο Θρύλος βρίσκει μπροστά του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις! Ο Ολυμπιακός, ωστόσο, κέρδισε τη μάχη!

Πως; Με το να είναι ένα τεράστιο ευρωπαϊκό brand και στο πόλο και με το να καταβάλει μία σημαντική ρήτρα, στην πρώην ομάδα του! Ο παικταράς ήθελε, παράλληλα, διακαώς να φορέσει το σκουφάκι με τον Δαφνοστεφανωμένο Έφηβο και έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του, για να παίξει εδώ! Το ήθελε πολύ και το έδειξε, με κάθε τρόπο! Και το κατάφερε!

Αναλυτικά:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Τζούρο Ράντοβιτς. Ο διεθνής Μαυροβούνιος αθλητής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριετούς διάρκειας και θα ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας πόλο Ανδρών από τη νέα σεζόν.

Ο ταλαντούχος αριστερόχειρας είναι γεννημένος στις 20 Φεβρουαρίου 1999 και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην πρωταθλήτρια Μαυροβουνίου Γιαντράν Χέρτεγκ Νόβι, με την οποία κατέκτησε 7 διαδοχικά νταμπλ. Με την Εθνική Μαυροβουνίου έχει κατακτήσει ένα χρυσό μετάλλιο στο World League το 2018 και ένα χάλκινο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2020 στη Βουδαπέστη.

Το 2017 ανακηρύχθηκε καλύτερος νέος αθλητής στο Μαυροβούνιο και το 2019 καλύτερος νέος αθλητής της Αδριατικής Λίγκας.

Διαβάστε επίσης