Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θέλουν να γράψουν ιστορία!

Θέλουν να γράψουν ιστορία!
Πέμπτη, 27 Μαΐου 2021 - 17:32

Θρυλικά κορίτσια έχει και φέτος ο Ολυμπιακός στο πόλο!

Οι γυναίκες του Ολυμπιακού έχουν καταφέρει να κατακτήσουν μέχρι τώρα και τους δύο τίτλους τους οποίους διεκδίκησαν μέσα στη σεζόν. Οι «ερυθρόλευκες» μπόρεσαν αρχικά να γίνουν πρωταθλήτριες Ευρώπης.

Όταν κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό της Euroleague και να σηκώσουν το βαρύτιμο τρόπαιο, νικώντας στνο τελικό της διοργάνωσης την Ντουναϊσβάρος με 7-6! Γράφοντας έτσι ιστορία και διαφημίζοντας για μία ακόμη φορά το γυναικείο πόλο της Ελλάδας σε όλη την Ευρώπη!

Από εκεί και πέρα, στη συνέχεια μπήκε στο δρόμο του Θρύλου η διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας. Το «καθάρισαν» αμέσως τα κορίτσια του Ολυμπιακού κατακτώντας και αυτόν τον τίτλο απέναντι στη Βουλιαγμένη.

Τώρα έχουν τον ίδιο αντίπαλο απέναντί τους, στους τελικούς του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών στο πόλο. Ο Ολυμπιακός ήδη έκανε το 1-0 στη σειρά των τελικών και συνεχίζει δυνατά, για να φτάσει στην κατάκτηση και αυτού του τίτλου!

Μία κατάκτηση με την οποία θα σφραγίσει το ιστορικό τρεμπλ! Φτάνοντας για πρώτη φορά στην κατάκτηση τριών τίτλων μέσα σε μία αγωνιστική περίοδο, έχοντας το νταμπλ στην Ελλάδα και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα!

Έτοιμες να γράψουν ιστορία οι γυναίκες του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης