Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ζέσταμα» για το Champions League

«Ζέσταμα» για το Champions League
Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 - 19:44

Άλλη μία νίκη σημείωσε η ομάδα Πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, αυτήν τη φορά με 16-4 επί του Παλαιού Φαλήρου, εκτός έδρας, για την 4η αγωνιστική. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου έκανε το 4/4 στην Α1 Πόλο Ανδρών και έδειξε ότι δεν έχει αντίπαλο.

Οι νταμπλούχοι ξεκίνησαν δυνατά στην αναμέτρηση, προηγήθηκαν με 5-1 στο 1ο οκτάλεπτο και έφτασαν στο 8-2 στο ημίχρονο. Στην επανάληψη, συνέχισαν στους ίδιους ρυθμούς, ολοκληρώνοντας την 3η περίοδο χωρίς να δεχτούν τέρμα και με το επιμέρους 4-0, ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 12-2, για να φτάσουν στη συνέχεια στο τελικό 16-4!

Πλέον, ο Θρύλος στρέφει εξ’ ολοκλήρου την προσοχή του στην πρεμιέρα του LEN Champions League και την αναμέτρηση της ερχόμενης Τρίτης (27/10) με τη Ντιναμό Τιφλίδας στο Παπαστράτειο για την 1η αγωνιστική των ομίλων.

Τα οκτάλεπτα: 1-5, 1-3, 0-4, 2-4

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Χαϊδόπουλος, Τζώρτζης 1, Σείν 1, Καλής, Κλήμος, Καραβιώτης, Παπαδόπουλος Γ., Ντε Φρέιτας, Χαλυβόπουλος, Λιαπάκης 2, Τσαχιλίδης , Τσαγκάρης , Μητράκης, Κοντονής, Χέλμης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γραμματικός 1, Ράντοβιτς 2, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 3, Γούβης, Δερβίσης 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος 3, Χρυσοσπάθης, Φιλίποβιτς, Σύρμας, Γκίλλας 1, Μαθιόπουλος

Διαβάστε επίσης