Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πόλο Ανδρών | Ροτέισον, ανάσες, αλλά πάντα μπροστά με 10-6 ο Θρύλος

Πόλο Ανδρών | Ροτέισον, ανάσες, αλλά πάντα μπροστά με 10-6 ο Θρύλος
Σάββατο, 5 Μαρτίου 2022 - 14:48

Στο τρίτο οκτάλεπτο ο Θοδωρής Βλάχος άρχισε με τον Σύρμα στο τέρμα, βγάζοντας τον Μπίγιατς, για να δώσει ρυθμό στον νεαρό. Χωρίς σκορ στα πρώτα λεπτά και στις πρώτες επιθέσεις, τόσο για τον Ολυμπιακό, όσο και για τον Πανιώνιο. ΤΡΟΜΕΡΗ άμυνα και μπλοκ του Χρυσοσπάθη στον Μοσκόφ, στο 5:25 και ο Θρύλος έδειχνε να έχει διάθεση να παίξει καλή άμυνα. Μείωσε ο Πανιώνιος, ωστόσο, βρίσκοντας τον δρόμο προς το τέρμα και έκανε το 8-5 στο 4ο λεπτό του τρίτου οκταλέπτου.

Ένα παιχνίδι χωρίς πολλές αποβολές γενικά, με τον Σύρμα να κάνει ωραία επέμβαση στο σουτ του Δήμου στο 4:20 και να κρατά το 8-5. Έβγαλε και την άμυνα ο Θρύλος και χωρίς να έχει αποτελεσματικότητα στην επίθεση, μέχρι εκείνο το σημείο, κατάφερνε να διατηρηθεί μπροστά στο σκορ. Το πρόβλημα που είχε διακρίνει ο Θοδωρής Βλάχος ήταν ότι δεν μπορούσε να βρει γκολ μπροστά και αυτό του δημιουργούσε άγχος. Ο Πανιώνιος είναι μια καλή ομάδα και φυσικά θα μπορούσε να απειλήσει και περισσότερο.

Ο Φιλίποβιτς ήταν εκείνος, ο οποίος… έλυσε τον γόρδιο δεσμό! Άνοιξε ξανά τη διαφορά στα 4 γκολ και ο Βλάχος έκανε εκ νέου αλλαγές. Πλήρες το ρόστερ του Θρύλου και επιπέδου Champions League, έχει πολλές λύσεις. Πέναλτι για τον Θρύλο 2:21, του Καλαϊτζή στον Κολόμβο και ο Φουντούλης έκανε ξανά το νταμπλ σκορ, 10-5! Άνοιξε εκ νέου τη διαφορά του ο Πρωταθλητής. Δευτερόλεπτα πριν το φινάλε, ο Πανιώνιος μείωσε σε 10-6, με τον Παπάκο στην κόντρα. Αλλά η κυριαρχία του Ολυμπιακού έδειχνε… αδιαπραγμάτευτη.

Διαβάστε επίσης