Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός | Πόλο Γυναικών: Στην κορυφή της Ευρώπης την τελευταία 8ετία!

Ολυμπιακός | Πόλο Γυναικών: Στην κορυφή της Ευρώπης την τελευταία 8ετία!
Τρίτη, 29 Μαρτίου 2022 - 19:43

Έτοιμος να διεκδικήσει έναν ακόμη ευρωπαϊκό τίτλο είναι ο Ολυμπιακός! Οι γυναίκες του Θρύλου είναι έτοιμες να κατακτήσουν για ακόμη μια φορά την Ευρώπη! Το Σαββατοκύριακο (2-3/4) φιλοξενείται στον Πειραιά το Final 4 της Euroleague.

Το Παπαστράτειο, ξαναγίνεται… τρελοκομείο και είναι έτοιμο να πανηγυρίσει με τις Υπερπρωταθλήτριες Ευρώπης, έναν σπουδαίο τίτλο, μια ακόμη ευρωπαϊκή κορυφή.

Ο Ολυμπιακός στοχεύει στο back-2-back! Είναι ασταμάτητος και θέλει να το σηκώσει στην έδρα του! Οι «ερυθρόλευκες» είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην ιστορία του ευρωπαϊκού Πόλο και η μεγαλύτερη τα τελευταία χρόνια.

Το Σαββατοκύριακο πρέπει να γραφτεί μια ακόμη «χρυσή» σελίδα στην ιστορία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας. Μια ακόμη ένδοξη στιγμή για τον Θρύλο της Ευρώπης.

Ο Ολυμπιακός είναι, αδιαμφισβήτητα, ο ΘΡΥΛΟΣ της Ευρώπης, για τους παρακάτω λόγους:

Πέντε ευρωπαϊκά από το 2014 και μετά!

Οι «ερυθρόλευκες», πέρα από την «αυτοκρατορία» τους στην Ελλάδα, με 16 τρόπαια (12 πρωταθλήματα, 3 Κύπελλα, 1 Super Cup), βρίσκονται σταθερά στην ελίτ της Ευρώπης και μετρούν πέντε ευρωπαϊκά και συγκεκριμένα, 2 Πρωταθλήματα Ευρώπης, 2 Super Cup και 1 LEN Trophy, από το 2014 και μετά!

Οκτώ σερί Final-4, 15 συνολικά!

Οι «ερυθρόλευκες» μετρούν 15 συμμετοχές (με τη φετινή) σε τελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης και συγκεκριμένα, οκτώ φορές στην Euroleague (Final-4) και επτά στο LEN Trophy (πέντε Final-4, δύο ημιτελικούς).

Το εντυπωσιακό και άκρως… Θρυλικό είναι, ότι η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού παίζει ανελλιπώς σε Final-4 Ευρώπης από το 2013-14 έως σήμερα (οκτώ σερί Final-4), με παρουσία σε έξι τελικούς σε αυτό το διάστημα και τέσσερις την τελευταία πενταετία!

Βρίσκεται, σταθερά, στις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες. Κατακτά κορυφές, αλλά και πολύτιμες θέσεις στο βάθρο. Ο Ολυμπιακός δεν γνωρίζει τι θα πει αποτυχία!

Συνολικά, τα θρυλικά κορίτσια μετρούν 10 παρουσίες σε ευρωπαϊκούς τελικούς, εκ των οποίων τρεις στο Super Cup και στοχεύουν στον 11ο τελικό, την Κυριακή (3/4) στο Παπαστράτειο, με μία εκ των Σαμπαντέλ και Πάντοβα, με… φόντο την τρίτη τους κούπα Euroleague και δεύτερη σερί!

Διαβάστε επίσης