Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πόλο: Διπλή δράση για Άνδρες και Γυναίκες και με live streaming! (photos)

Πόλο: Διπλή δράση για Άνδρες και Γυναίκες και με live streaming! (photos)
Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2022 - 12:12

Δύο διαδοχικά ματς πόλο έχει ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός στο σημερινό του πρόγραμμα! Η αρχή γίνεται με τους Άνδρες στο Παπαστράτειο, απέναντι στην ΑΕΚ στις 14:30. Η συνέχεια δίνεται αμέσως μετά, με τη Γυναίκες, στη Νέα Σμύρνη, απέναντι στον Πανιώνιο στις 16:00. Πάμε να δούμε αναλυτικά:

Μετά την άνετη εκτός έδρας νίκη (1-21) επί του Νηρέα Χαλανδρίου, για την 5η αγωνιστική, η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού συνεχίζει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα. Σήμερα Σάββατο (5/11) στις 14:30 (Live Streaming: YouTube/OSFP TV), οι νταμπλούχοι Ελλάδας υποδέχονται την ΑΕΚ στο Παπαστράτειο, για την 6η «στροφή» της Α1.

Οι «ερυθρόλευκοι», που μετρούν έως τώρα πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα, θέλουν να κερδίσουν και τους «κιτρινόμαυρους» στον Πειραιά και να πανηγυρίσουν το «έξι στα έξι».

Με στόχο το «πέντε στα πέντε» στο πρωτάθλημα, αγωνίζεται σήμερα Σάββατο (5/11) η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης αντιμετωπίζουν στις 16:00 τον Πανιώνιο στο Δημοτικό κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης, για την 5η αγωνιστική της Α1.

Μετά την εύκολη νίκη (16-0) με αντίπαλο την ΑΕΚ στο Παπαστράτειο, για την 4η «στροφή», οι «ερυθρόλευκες» αγωνίζονται εκτός έδρας, κόντρα στις «κυανέρυθρες» και θέλουν να διευρύνουν τη νικηφόρα πορεία τους στο πρωτάθλημα, πραγματοποιώντας άλλη μία καλή εμφάνιση στη σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Live streaming: Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Live streaming: Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Πάμε ζωντανά στο Παπαστράτειο, όπου ο Θρύλος σε επίπεδο πόλο Ανδρών, υποδέχεται την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της Α1.