Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η απόλυτη σοβαρότητα και σταθερότητα ως σημάδια επιτυχίας!

Η απόλυτη σοβαρότητα και σταθερότητα ως σημάδια επιτυχίας!
Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 - 11:38

Άλλη μια νίκη στην Α1, για τον Ολυμπιακό, ο οποίος πήγε στη Χίο, έκανε επίδειξη δύναμης, πήρε το ματς και… αποχώρησε. Ο Ολυμπιακός του Μιλάνοβιτς συνεχίζει σταθερός σε όλα τα ματς του, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Και είναι αυτή η σοβαρότητα, αυτή η σταθερότητα, η οποία είναι σημάδι επιτυχίας, για την ομάδα του Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός δεν… ξεχωρίζει ματς. Ούτε… υποτιμά αντιπάλους. Μπαίνει σε όλα τα του τα παιχνίδια, με την ίδια πειθαρχία. Με την ίδια σοβαρότητα. Με την ίδια συγκέντρωση. Και δεν… κατεβάζει ταχύτητα. Και με αυτό τον τρόπο δείχνει τον απόλυτο σεβασμό του, προς όλους τους αντιπάλους του. Προς όλες τις ομάδες, οι οποίες ανεξαρτήτως δυναμικότητας και αξίας, αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό ως τον… «αντίπαλο χρονιάς». Και τα ματς με τους Πειραιώτες, ως τα… «ματς της χρονιάς». Λογικό. Απέναντι στον πρωταθλητή και γενικά απέναντι στον κορυφαίο της Ελλάδας και εκ των κορυφαίων της Ευρώπης, όλοι θέλουν να… «δείξουν».

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός συνεχίζει πάντα να παίζει τα ματς στο κατακόρυφο. Θέλει πάντα να παίζει όλα του τα ματς σοβαρός και στο… 100%. Για να είναι πάντα έτοιμος και όταν η δυσκολία ανεβαίνει, δηλαδή στην Ευρώπη. ΕΤΣΙ προοδεύεις.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης