Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Εμφύλιος» στο LEN Champions League για τις πρωταθλήτριες Ευρώπης!

«Εμφύλιος» στο LEN Champions League για τις πρωταθλήτριες Ευρώπης!
Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022 - 11:24

Το ενδιαφέρον στο πόλο Γυναικών παραμένει ευρωπαϊκό και αμείωτο! Απανωτά τα ματς και σήμερα το μενού έχει… εμφύλιο! Μετά τη νίκη επί της Ντε Ζάαν, στην πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα στις 20:00 τη Βουλιαγμένη, στη Ρώμη.

Νικηφόρα ξεκίνησε το φετινό ευρωπαϊκό της ταξίδι η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League, στη Ρώμη, οι πρωταθλήτριες Ευρώπης επικράτησαν με 16-15 της ZV De Zaan, με πρωταγωνίστρια την Ελευθεριάδου, με έξι γκολ. Έδειξαν ότι διαθέτουν τα ψυχικά αποθέματα να ανταποκριθούν σε συνθήκες πίεσης και να ανταπεξέλθουν σε δυσκολίες, τις οποίες μπορεί να βρουν μπροστά τους.

Παρότι ο Ολυμπιακός δεν ήταν όπως έπρεπε, απέναντι στην ολλανδική ομάδα, φιλοδοξεί σήμερα, απέναντι στη μεγάλη αντίπαλό της από την Ελλάδα, να παλέψει για μια πιο άνετη νίκη. Το 2/2 θα δώσει στον Θρύλο άλλη ψυχολογία και φυσικά το γεγονός ότι θα έχει καταφέρει να αφήσει πίσω του τη δύσκολη αναμέτρηση της πρεμιέρας (στην οποία βεβαίως νίκησε, για να μην ξεχνιόμαστε) και θα έχει προχωρήσει νικηφόρα, θα είναι αν μη τι άλλο, σημαντικό.

Διαβάστε επίσης