Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πόλο Γυναικών: Φύγαμε για το «3 στα 3»!

Πόλο Γυναικών: Φύγαμε για το «3 στα 3»!
Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022 - 10:50

Δεν σταματά ο Ολυμπιακός. Συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό την προσπάθειά του. Ο Ολυμπιακός θέλει και σήμερα Κυριακή (12:30) απέναντι στη Ρόμα, να δείξει γιατί παραμένει το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού Ευρωπαϊκού στο πόλο Γυναικών.

Με ανεβασμένο το επίπεδο των ομίλων του LEN Champions League, στο πόλο Γυναικών, ο Ολυμπιακός εμφάνισε, απέναντι στη Ντε Ζααν την Παρασκευή και απέναντι στη Βουλιαγμένη το Σάββατο, την ανωτερότητά του. Πιο εύκολα, ή πιο δύσκολα, έγραψε ήδη 2 νίκες στο… κοντέρ και προχωρά.

Το ματς φυσικά (σε live streaming θα το δείτε μέσω της LEN TV με link που θα σας δώσουμε εδώ) είναι δύσκολο και βεβαίως πολύ ενδιαφέρον. Απέναντι στην οικοδέσποινα του ομίλου, στη Ρώμη, ο Ολυμπιακός μόνο… εύκολο έργο δεν θα έχει. Θα πρέπει να δείξει ξανά ότι είναι φτιαγμένος και φέτος, για να φτάσει μέχρι το τέλος της ανηφόρας. Μέχρι την κορυφή.

Διαβάστε επίσης

Live streaming: Ρόμα-Ολυμπιακός

Live streaming: Ρόμα-Ολυμπιακός

Πάμε να παρακολουθήσουμε σε ζωντανή μετάδοση τη «μάχη» του Θρύλου στη Ρώμη, απέναντι στη διοργανώτρια του Group D του LEN Champions League Γυναικών.