Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πόλο Ανδρών: Τριτώνει τις νίκες του στο Σπλιτ! (photo)

Πόλο Ανδρών: Τριτώνει τις νίκες του στο Σπλιτ! (photo)
Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 - 12:59

Έφτασε η ώρα για άλλο ένα μεγάλο ευρωπαϊκό ματς του Ολυμπιακού, στο πόλο Ανδρών! Μετά το «διπλό» (7-15) επί του Παναθηναϊκού στο Γουδή, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1, η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού επιστρέφει στην Ευρώπη, με εκτός έδρας «αποστολή» σήμερα Τρίτη (13/12).

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας αντιμετωπίζουν στις 19:00 (αντί για 20:00, ΕΡΤ Sports) την Γιαντράν στο Σπλιτ, για την 3η «στροφή» της φάσης των ομίλων του Champions League, με στόχο το «τρία στα τρία». Μετά τις νίκες επί των Προ Ρέκο (9-7 στο Παπαστράτειο) και Ντιναμό Τιφλίδας (9-21 στη Γεωργία) στις δύο πρώτες αγωνιστικές, ο Θρύλος θέλει να περάσει αλώβητος και από την Κροατία, ώστε να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία του στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

«Θέλουμε να βελτιωνόμαστε συνέχεια, σε άμυνα και επίθεση. Οι παίκτες μου έχουν την ποιότητα να σκοράρουν, να παίζουμε ομαδικά. Δίνουν το 100% για την ομάδα. Η Γιαντράν είναι πολύ καλή ομάδα, παίζει στο Σπλιτ, θα είναι δύσκολο παιχνίδι, όμως πιστεύω στην ομάδα μου και θα πάμε εκεί να κερδίσουμε», είπε για το ματς ο Ιγκόρ Μιλάνοβιτς!

Διαβάστε επίσης