Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Λάτο λέει «ναι», η Βαλένθια λέει…

Ο Λάτο λέει «ναι», η Βαλένθια λέει…
Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023 - 15:50

Μπορεί η υπόθεση Σουάζο να δείχνει πολύ προχωρημένη και έτσι ο Ολυμπιακός να αναμένεται να ενισχυθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά το όλο θέμα δεν τελειώνει εδώ. Είναι σαφές ότι ακόμη και να τελειώσει θετικά το θέμα του Χιλιανού ακραίου αμυντικού (όπως δείχνει ότι θα συμβεί) ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να εξαντλεί τα περιθώρια για να πάρει από τώρα τον Τόνι Λάτο, από τη Βαλένθια.

Ο Ολυμπιακός κάνει την πρότασή του, στον παίκτη… Ο Λάτο λέει «ναι», η Βαλένθια λέει τα… δικά της. Τι σημαίνει αυτό; Οι Ισπανοί τονίζουν ότι το ρόστερ τους έχει… μικρύνει, λόγω τραυματισμών. Όχι στη θέση του Τόνι Λάτο, γενικά. Και ότι πρέπει πρώτα να… πάρει κάναν παίκτη, πριν αποφασίσει να δώσει το ΟΚ, για να προχωρήσει η μεταγραφή του Τόνι Λάτο.

Είναι σαφές ότι η Βαλένθια μάλλον… θέλει να κάνει τη δύσκολη. Μάλλον θέλει να… ζορίσει λιγάκι το πράγμα, για τον Ολυμπιακό και για τον παίκτη.

Όπως και να ‘χει, ο Ολυμπιακός δεν πιέζει. Περιμένει. Και ορθώς πράττει, αφού εφόσον κλείσει την υπόθεση Σουάζο, είναι καλυμμένος και μπορεί να δει το θέμα Λάτο με μεγαλύτερη ηρεμία. Για το καλοκαίρι, ας πούμε. Οπότε ο Λάτο θα έρθει στον Πειραιά ως ελεύθερος.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης