Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παρουσία του Κουντούρη η απογευματινή προπόνηση του Θρύλου! (photos)

Παρουσία του Κουντούρη η απογευματινή προπόνηση του Θρύλου! (photos)
Τρίτη, 30 Μαΐου 2023 - 20:44

Παρουσία του προέδρου του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλη Κουντούρη, ολοκληρώθηκε την Τρίτη (30/5) το απόγευμα, στο Βελιγράδι η προετοιμασία της ομάδας πόλο Ανδρών για το Final-8 του Champions League. Ο πρόεδρος του Θρύλου έδωσε το «παρών» στην πισίνα «Sportski Centar 11. April» και παρακολούθησε από κοντά την τελευταία προπόνηση της ομάδας του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς, ενόψει της πρεμιέρας του Final-8 του Champions League.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας είναι έτοιμοι και την Τετάρτη (31/5) στις 18:00 (ΕΡΤ Sports), αντιμετωπίζουν την «οικοδέσποινα» Νόβι Μπέογκραντ στη σερβική πρωτεύουσα, για τον προημιτελικό του θεσμού.

Για την πρώτη «μάχη» του Final-8 της διοργάνωσης, στο «σπίτι» της Νόβι Μπέογκραντ, ο Χριστόδουλος Κολόμβος βρίσκεται εκτός πλάνων των «ερυθρόλευκων», λόγω του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει τον τελευταίο μήνα.

Παρόλα αυτά, στην κρίσιμη πρεμιέρα με τους Σέρβους στην πισίνα «Sportski Centar 11. April», ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος και αποφασισμένος για ένα νικηφόρο ξεκίνημα στο Final-8, με μοναδικό στόχο την πρόκριση στη φάση των «4», πάντα με «φόντο» το τρίτο Champions League της ιστορίας του και τέταρτο ευρωπαϊκό τίτλο.

Δείτε φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης

Θρύλος είσαι...

Θρύλος είσαι...

Στη «μάχη» του Final-8 ο Ολυμπιακός, κόντρα στη Νόβι Μπέογκραντ στο Βελιγράδι (31/5, 18:00).