Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η «ερυθρόλευκη» συνάντηση στη Σερβία!

Η «ερυθρόλευκη» συνάντηση στη Σερβία!
Τρίτη, 30 Μαΐου 2023 - 23:55

Παρουσία του προέδρου του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλη Κουντούρη, ολοκληρώθηκε την Τρίτη (30/5) το απόγευμα, στο Βελιγράδι η προετοιμασία της ομάδας πόλο Ανδρών για το Final-8 του Champions League. Ο πρόεδρος του Θρύλου έδωσε το «παρών» στην πισίνα «Sportski Centar 11. April» και παρακολούθησε από κοντά την τελευταία προπόνηση της ομάδας του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς, ενόψει της πρεμιέρας του Final-8 του Champions League.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας είναι έτοιμοι και την Τετάρτη (31/5) στις 18:00 (ΕΡΤ Sports), αντιμετωπίζουν την «οικοδέσποινα» Νόβι Μπέογκραντ στη σερβική πρωτεύουσα, για τον προημιτελικό του θεσμού.

Μάλιστα, η αποστολή των Πειραιωτών συνάντησε πολλούς... παλιούς γνωστούς στη Σερβία, στο πλαίσιο του Final-8 του Champions League. Στο ξενοδοχείο που έχουν καταλύσει οι αποστολές των ομάδων, οι «ερυθρόλευκοι» συνάντησαν πρώην συμπαίκτες τους και συγκεκριμένα, τους Σκουμπάκη, Βλαχόπουλο (Νόβι Μπέογκραντ), Αργυρόπουλο (Φερεντσβάρος), Κάκαρη και Γιόκοβιτς (Γιουγκ), καθώς και τον άλλοτε βοηθό προπονητή του Θοδωρή Βλάχου, Χρβόγε Κόλιανιν (Γιουγκ).

Διαβάστε επίσης

Θρύλος είσαι...

Θρύλος είσαι...

Στη «μάχη» του Final-8 ο Ολυμπιακός, κόντρα στη Νόβι Μπέογκραντ στο Βελιγράδι (31/5, 18:00).