Ντουντούκα
Τα καλύτερα έρχονται! Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ...

Η σπουδαία συνάντηση του Ολυμπιακού με το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ!

Η σπουδαία συνάντηση του Ολυμπιακού με το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ!
Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 - 19:35

Η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού θεωρείται ως μία από τις κορυφαίες της Ευρώπης, αφού πέραν των 20 εγχώριων τίτλων της (14 πρωταθλήματα, πέντε Κύπελλα, ένα Super Cup), έχει στην «τροπαιοθήκη» της επτά ευρωπαϊκούς και συγκεκριμένα, τρεις Euroleague, ένα LEN Trophy και τρία Super Cup. Για τον λόγο αυτό, η ομάδα Γυναικών ενός εκ των μεγαλύτερων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων στον κόσμο, του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, βρέθηκε στην Ελλάδα, το διάστημα 9-15/1 και συνάντησε, μεταξύ άλλων, τον Θρύλο.

Στις 13/1, η ομάδα πόλο Γυναικών του Χάρβαρντ συμμετείχε σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση με εκπροσώπους των «ερυθρόλευκων». Συγκεκριμένα, οι προπονητές και οι αθλήτριες του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ συζήτησαν, για το άθλημα της υδατοσφαίρισης και τις προκλήσεις του, με την αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού και ειδικότερα, με τον προπονητή, Δημήτρη Κραβαρίτη, τον βοηθό προπονητή, Βασίλειο Κουνδουράκη, το μέλος του Δ.Σ., Κωνσταντίνο Γούρα και την τιμ μάνατζερ, Αλεξάνδρα Καλογερά.

Διαβάστε επίσης

Το MEGA για την τεράστια επιτυχία της Εθνικής Πόλο Γυναικών (video)

Το MEGA για την τεράστια επιτυχία της Εθνικής Πόλο Γυναικών (video)

Ιστορία έγραψε η εθνική πόλο των γυναικών της Ελλάδας. Η γαλανόλευκη νίκησε την Ιταλία με 7-6 στον μικρό τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, κατέκτησε το χάλκινο και παράλληλα εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες μετά από 16 χρόνια.