Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παπαναστασίου: «Καλό τεστ ενόψει του αγώνα με την Μπρέσια»

Παπαναστασίου: «Καλό τεστ ενόψει του αγώνα με την Μπρέσια»
Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024 - 21:28

Νικηφόρα συνέχισε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, την Τετάρτη (27/3). Μετά τη σπουδαία νίκη (10-7) επί της ισχυρής Μπαρτσελονέτα στο Παπαστράτειο, για τον προημιτελικό όμιλο του Champions League (2η αγωνιστική), οι «ερυθρόλευκοι» νταμπλούχοι Ελλάδας επέστρεψαν στην Α1 και επικράτησαν με 10-7 του ΝΟ Βουλιαγμένης στο κολυμβητήριο του Λαιμού, για την 4η «στροφή» της δεύτερης φάσης, με πρωταγωνιστές τους Βάμος και Παπαναστασίου, με τρία γκολ.

Σε ένα δυνατό ματς στην έδρα του ΝΟΒ, ο Θρύλος «καθάρισε» το «διπλό» στην τέταρτη περίοδο, στην οποία προηγήθηκε με τρία τέρματα και παρέμεινε, έτσι, στην κορυφή του πρωταθλήματος με το απόλυτο των 54 βαθμών.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου δήλωσε: «Δύσκολο παιχνίδι, όπως αναμενόταν. Στην έδρα της Βουλιαγμένης δεν έχουμε παίξει ποτέ εύκολο παιχνίδι. Διανύουμε μια περίοδο με πολλούς αγώνες, χωρίς μεγάλο περιθώριο προετοιμασίας του συγκεκριμένου ματς, το οποίο ήταν σκληρό ως το φινάλε. Πιστεύω, διαχειριστήκαμε σωστά κάποια κρίσιμα σημεία του αγώνα και δείξαμε χαρακτήρα. Παρόλα αυτά, υπήρχαν λάθη, τα οποία αναγνωρίζουμε και πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτά. Ηταν ένα πολύ καλό τεστ, ενόψει του αγώνα με την Μπρέσια. Το δείγμα σε μια γενική εικόνα ήταν θετικό, ελπίζουμε να έχουμε μια καλύτερη εικόνα κόντρα στην Μπρέσια και να πάρουμε τη νίκη εκεί».

Διαβάστε επίσης