Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

H κρισιμότητα της αποψινής (18:00) «μάχης» με την Φερεντσβάρος στο Παπαστράτειο!

H κρισιμότητα της αποψινής (18:00) «μάχης» με την Φερεντσβάρος στο Παπαστράτειο!
Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 - 12:24

Στη «μάχη» της Ευρώπης επιστρέφει, την Τρίτη (23/4), η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Στις 18:00, ο Θρύλος αντιμετωπίζει την πανίσχυρη και αήττητη Φερεντσβάρος, την οποία υποδέχεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την κρίσιμη 4η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League.

Σε μία «τιτανομαχία» στον Πειραιά, οι νταμπλούχοι Ελλάδας, με ώθηση από τον κόσμο τους, θέλουν τη νίκη επί των πρωτοπόρων του ομίλου, ώστε να κάνουν αποφασιστικό βήμα για την πρόκρισή τους στο Final-4 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης στη Μάλτα. Με το Φερεντσβάρος-Μπαρτσελονέτα να ακολουθεί την τελευταία αγωνιστική - ελπίζουμε να μην γίνουν μάρτυρες περίεργων γεγονότων από την ουσιαστικά πρώτη και αδιάφορη Φερεντσβάρος- κάνει αυτομάτως την αποψινή αναμέτρηση must win για τους Πειραιώτες, ώστε να κρατούν στα χέρια του την πρόκριση στις τέσσερις καλύτερες της Ευρώπης.

Στο πολύ κομβικό ευρωπαϊκό με τους Ούγγρους στο Παπαστράτειο οι «ερυθρόλευκοι» πάνε με πρόβλημα του στη φουνταριστού, καθώς θα στερηθούν των υπηρεσιών του τιμωρημένου Λόντσαρ, αποβλήθηκε αυστηρά στο εκτός έδρας ματς με την Μπρέσια, 39 δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε. Σε μια απόφαση που προκάλεσε πολλά ερωτηματικά, που φάνηκε λες και είχαν εντολή να «σημαδέψουν» τον Ολυμπιακό, για να δώσει το επόμενο κρίσιμο ματς με τους Ούγγρους και να παίξει χωρίς φουνταριστούς. Αφού ήταν γνωστή η απουσία του τραυματία Νικολαΐδη, ο ο οποίος συμπεριελήφθηκε στην αποστολή, δυόμισι μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα αγωνιστεί.

Ο κόσμος του Θρύλου πρέπει να δώσει το «παρών» στο Παπαστράτειο, στο ματς με τον Φερεντσβάρος. Να στηρίξει τους πολίστες του Ολυμπιακού. Να τους «ντοπάρει» ψυχολογικά και να τους ωθήσει προς την πολύτιμη νίκη.

Εξάλλου, μιλάμε για ένα από τα πιο επιτυχημένα τμήματα στην ιστορία του Ολυμπιακού, αλλά και ολόκληρου του ελληνικού αθλητισμού και γι’ αυτό χρειάζεται μια περαιτέρω στήριξη. Kατανοούμε ότι τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα, καθώς όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού πρωταγωνιστούν και διεκδικούν τίτλους και πρόκρισεις, αλλά για αυτό γίναμε Ολυμπιακοί. Το καθήκον μας είναι να είμαστε δίπλα σε όλα τα τμήματα του μεγαλύτερου πολυαθλητικού Συλλόγου στον Πλανήτη.

Ενημερωθείτε ΕΔΩ για τα εισιτήρια!

Διαβάστε επίσης