Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μ. Πλευρίτου: «Έχει μέταλλο σε όλα τα τμήματα ο Ολυμπιακός»

Μ. Πλευρίτου: «Έχει μέταλλο σε όλα τα τμήματα ο Ολυμπιακός»
Κυριακή, 26 Μαΐου 2024 - 22:32

Ευτυχία για το τμήμα πόλο του Ολυμπιακού, με την κατάκτηση του 11ου σερί πρωταθλήματος. Ένα συναίσθημα που αντικατοπτρίζεται πλήρως στις δηλώσεις της Μαργαρίτας Πλευρίτου.

Η αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν άπαντες στο Θρύλο, ώστε να έρχονται όλες αυτές οι μεγάλες επιτυχίες, εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία της για την...προσέλευση στο «Παπαστράτειο».

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Μαργαρίτα Πλευρίτου:

«Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό που έχουμε καταφέρει, όλα αυτά τα χρόνια, δεν είναι εύκολο. Καθημερινά, δουλεύουμε πολύ σκληρά, για μεγάλο διάστημα, με κάποια κορίτσια είμαστε μαζί πολλά χρόνια, είμαι πολύ περήφανη για την ομάδα και για κάθε μια ξεχωριστά για όλο αυτό που έχουμε δημιουργήσει. Παράλληλα, έρχονται και κορίτσια από τις μικρές ομάδες του Ολυμπιακού και χαίρομαι που με όλα αυτά τα παιδιά είμαι συναθλήτρια. Θα ήθελα να έρχεται όλο και περισσότερος κόσμος, να είναι το κολυμβητήριο όπως παλιά, όπως στο πρώτο ευρωπαϊκό το 2015, είναι κάτι μοναδικό, κάτι που θα ήθελα να το ζήσουν όλες οι γενιές, ο σύλλογος είναι τεράστιος. Αυτή η ομάδα έχει μέταλλο και φαίνεται σε όλα της τα τμήματα».

Διαβάστε επίσης