Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τρομερός ο λαός του Θρύλου!

Τρομερός ο λαός του Θρύλου!
Τετάρτη, 11 Μαΐου 2011 - 22:58

Ο λαός του Θρύλου έδωσε το «παρών» στο κλειστό κολυμβητήριο του Πειραιά και βρέθηκε στο πλευρό των κοριτσιών του Ολυμπιακού για την κατάκτηση και αυτού του πρωταθλήματος.

Ο κόσμος των «ερυθρολεύκων» βοήθησε τα μέγιστα τις παίκτριες του προπονητή, Χάρη Παυλίδη, καθώς δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν και να «σπρώχνουν» την ομάδα για τη νίκη, η οποία σήμαινε... κούπα.

Και φυσικά μόλις τελείωσε ο αγώνας έγινε ο... χαμός μέσα στο κλειστό με τους εκατοντάδες οπαδούς του Θρύλου να φωνάζουν «ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ πρωτάθλημα ξανά στον Πειραιά».

Και να μην ξεχνάει κανείς ότι όλοι πρέπει να στηρίξουμε την προσπάθεια που κάνουν όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη μας. Για αυτό κενό SMS στον αριθμό 54080 για την οικονομική στήριξη στην ομάδα μας.

Διαβάστε επίσης

Οι κούπες είναι ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ...

Οι κούπες είναι ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ...

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 17ο Κύπελλο στην ιστορία του και έδειξε πως είναι ο αυτοκράτορας του ελληνικού Πόλο...

Σηκώνουν την κούπα!

Σηκώνουν την κούπα!

Τα κορίτσια του Θρύλου υποδέχονται σήμερα (19:00, Live στο gavros.gr) στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» τη Βουλιαγμένη και σηκώνουν την κούπα!

Έδειξαν τα μετάλλια

Έδειξαν τα μετάλλια

Ηλέκτρα Ψούνη, Άλκηστη Αβραμίδου και Βάσω Μαυρέλου έδειξαν, στο gavros.gr, τα μετάλλιά τους που γράφουν «πρωταθλήτριες Ελλάδος 2011».

Αντίο Ίφκε

Αντίο Ίφκε

Τη λένε Ίφκε Φαν Μπέλκουμ. Την Πέμπτη φεύγει από την Ελλάδα και από την Τρίτη το βράδυ, γύρω στις 21:00, δεν λογίζεται ως πολίστρια του Ολυμπιακού.